Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabellelalka

Mąż moja pierwsza miłość ma nową dziewczynę

Polecane posty

Gość anabellelalka

Kilka miesięcy temu, po 3 latach małżeństwa, rozstaliśmy się z mojej inicjatywy, ale z jego winy (nie było zdrady, ale ciągłe kłótnie, brak porozumienia, miłości i szczerości z jego strony). Nie braliśmy jeszcze rozwodu. Byliśmy dla siebie pierwsi, obiecaliśmy sobie wyłączność na seks i miłość do końca życia. Pierwsi i ostatni dla siebie. Jak poradzić sobie z tym, że on ma nową dziewczynę? Nie mam zamiaru im tego psuć, ale gdy myślę o tym, że oni uprawiają seks, całują sie i śpią w jednym łóżku to skręca mnie w środku. Co robić?

Gość gość
zadziwiajace jak mozna obiecywac cos takiego: obiecaliśmy sobie wyłączność na seks i miłość do końca życia. xx tacy ludzie sa chorzy na łeb

Gość anabellelalka
A niby dlaczego to jest wg. ciebie chore? Byliśmy bardzo zakochani, nie widzieliśmy świata poza sobą. Mieliśmy plan na całe być razem i tylko ze sobą.

Gość gość
moze jestem starsza od ciebie i wiem, ze wszystko sie moze skonczyc - ani sie obejrzysz - czy to nagle, czy dlugofalowo wygasac. nic nie jest dane na zawsze. ja rozumiem, jak mialam 17l i bylam zakochana to tez wzdychalam i mowilam sobie, ze jak mi sie uda wyrwac mojego juz ex to bedzie to zwiazek na zawsze, z domkiem i dziecmi, ha ha, to bylo nastoletnie myslenie :D

Gość maczu piczu
Ale chyba ta wasza obiecanka o wylacznosci to juz nie jest aktualna bo juz nie jestescie razem wiec o co ci tak naprawde chodzi, bo nie rozumiem?