Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obłęd26

Jestem tak napalony że to wcale nie jest śmieszne

Polecane posty

Gość Perwersja27
Czy to jakis problem wyrwać jakaś laske i wyruchac? Czasem gdy nikogo nie miałam zdarzały mi sie takie akcje by rozładować napięcie. A o faceta wtedy nie trudno. Powiedziałabym ze bardzo łatwo. Na imprezie pełno napalonych facetów a dziewczyn podejrzewam tez. Kiedys miałam taka akcje z facetem z pracy. Strasznie miałam na niego chęć i pewnego dnia napisałam mu blagalnego SMS - nie z desperacji tylko celowo by go zachęcić ze o niczym innym nie marze tylko o jego twardym kutasie w mojej dupie. Miałam ogromna chęć na anala. Ze błagam by mnie wyruchał w tyłek, albo chociaż zgodził sie dać mu obciągnac. Był strasznie zaskoczony, pytał czy żartuje, odp ze po prostu jestem na niego napalona i potrzebuje by mnie wyruchał. Spotkaliśmy sie 15 minut pozniej w lesie a gdy przyjechał i sciagnelam mu majtki kutas juz mu stał. Ruchal mnie od tylu oparta o drzewo, błagalam by wszedł w druga dziurę a on ze to ma mi wystarczyć, ja dalej ze proszę spuśc mi sie w tyłek - to było bardzo podniecające. Załapał o co mi chodzi - ze chce go prosić o ruchanie a kutas ma byc nagroda. W koncu wyszedł ze mnie i kazał ssac jaja, poruchal troche w usta aż zasłużyłam na anala. Wypielam mu tyłek i wkładał najpierw powoli aż wszedł po jaja, doszłam po kilku pchnieciach, nie ma nic przyjemniejszego niż kutas wypełniających moja dupę i sperma wyciekająca ze środka. Powiedział tylko - ale z ciebie suka. Juz następnego dnia on błagał o następne spotkanie.

Gość gość
Rozumiem twój ból autorze, sześć cholernych razy się dziś zaspokoiłam mimo, że i tak robiłem coś mogłam żeby nie mieć czasu i nie myśleć. Uh, taka mam ochotę na takie sprawne i silne męskie ciało.

Gość Obłęd26
Co fajnego jest w mężatkach? To znaczy teoretycznie wiem - brak odpowiedzialności. Nie chciałbym wyjść na bufona, ale nie, to nie jest problem znaleźć kogoś do seksu, problem jest we mnie, że nie potrafię z tego skorzystać. Złe kobietki, złe ;)

Gość gość
sie zaspokoiles bo mialas :) ojj chlopcy , chlopcy jak wy fajnie ze soba gadacie tworzac coraz to nowe tematy i jeszcze sie przy tym podniecacie :)

Gość Obłęd26
Ano liczyłem na jakieś sposoby na uspokojenie libido, a tu złośliwe mendy... :P

Gość gość
Napalona mężatko, napisz do mnie, jesli masz chęć na ostre ruuchanko! Mój mail: easybest@wp.pl

Gość gość4imp
Perwersja27 wczoraj Łał, już lubię Perwersję. :)

Obłęd, nie ma chyba na to recepty. Na jednych im dłużej nie uprawiają seksu działa wyciszająco, a na innych kumulująco. Ty należysz pewnie do tych drugich i po prostu powinieneś znaleźć sobie kobietę :)

Gość Obłęd26
Znaleźć, łatwo powiedzieć :)