Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania2003

pomocy!!! co mam zrobic?!!?!?!?

Polecane posty

Gość ania2003

Pomużcie kafeteriuszki!!!! Prosze! Mam 13 lat, jestem w gimnazjum i od 1,5 miesiaca mam chlopaka (on ma 14 lat), bardzo go lovciam. Po ok. 3 tygodniach bycia parom posunelismy sie troche dalej.... On bardzo nalegał, chcial robić sex... Mowil ze mnie kocha i chce byc z emną ale to bylo oszustwo! Od kilku dni boli mnie brzuch, jest mi niedobrze i wogule... Moja starsza siostra miala w szafie 3 testy cionżowe i je wzielam, chcialam w razie czego je wykonac. Zrobilam 1 wyszly 2 kreski, czyli pozytywne (jak dla mnie to negatywne) za drugim razem tesz i za trzecim 2 kreski!!! Chuba jestem zaciążona!!!! Zadzwonilam do chlopaka i mu powiedzialam, on na to ze to nie jego sprawa, pewnie sie pószczalam z innymi i i zebym go nie wrabiala w bahora, ze nigdry mnie nie kochal i ze mnom zrywa!O nieeee! Ni wim co mam robic!!! Help me! Nie moge powiedziec mamie bo mnie z domu wyrzuci, na chlopaka nie mam co liczyc (wydawalo mi sie ze jestesmy ze sobom szczesliwi, w koncu bylismy ze soba aż ponad miesiac!) pomocy! Mam ucieknąć z domu, powiedziec mamie i byc w domu dziecka, czy usunac dziecko!?!? Jesli usunac to napiszcie czym, jak i w jaki sposob. Pomocyy!

Gość gość
Omg

Gość gość
Dostalbys 1/10 za sama dlugosc postu ale przesadza az wali po oczach :)

Gość miód z uszu
Hahah ja swojego bachora usunelam poprzez nacieranie pochwy liscmi pokrzywy i piciem soku z gumijagod, potnij se brzuch dziecko! :-)

Gość gość
-50/10

Gość gość
Słownik ortograficzny w łapę a nie fiuta. Do książek marsz nieuku!

Gość ania2003
O boze! Gosc 14:7 nie dołuj mnie, po co mialabym sb zartowac z takich zeczy moze cb to bawi ale dla mnie to straszne jest, pomoż a nie hateuj kafeteriuszu! Mam dopiero 13 lat nie poradze sb!!!! :-(

Gość gość
gdyby nie ortografia to dostałabys miano 2/10 , a tu taki chuj

Gość ania2003
A gosc 14:12 tym bardziej mnie dobija wiem wiem to byl straszny błąd w mj wieku robic seks, nie czas na słowniki! Musze sie ratowac, jeszcze raz powtarzam, niekłamie i nie oszukuje!!!!!!! Po co bym to miala robic?! Pomuzciee

Gość ania2003
Gosc 14:16 nie pora na ortografie to niewazne jeeest!!! Pomuzcie kafee a nie hateujcie!

Gość gość
gimbaza do nauki niedługo koniec budy.

Gość gość
gość dziś Dostalbys 1/10 za sama dlugosc postu ale przesadza az wali po oczach usmiech.gif x racja gościu może dalibyśmy jej pół punktu ale dopiero wtedy jak gimba na kolejnych 10-u stronach ani razu nie przeklnie i nie strzeli żadnego błędu ortograficznego, co o tym myślisz?

Gość gość
Nie wyszła Ci ta prowokacja:) Za dużo błędów.

Gość gość
wzmaga się purtanie, będzie mega kupa....