Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grób męża

Polecane posty

Gość gość

w marcu zmarł mój mąż miał 34 lata, wiadomo, że na początku nie ma nagrobka i jest tylko skrzynka zbita z desek, wysypałam to kamyczkami biało czarnymi i jeszcze chciałam podsypać czarnymi, tak żeby ładnie wyglądało, miałam tam lawende w doniczkach, a tu przychodzę w piątek: podsypane jest na biało i taki duży stroik (taki żółto - fioletowy moim zdaniem taki typowo odpustowy) dzwonie do teściowej i mówię że jak chce coś zrobić to ma mi zadzwonić a nie sama robić to stwierdziła że ma takie samo prawo do grobu i może sobie też tam robić co chce i to ja mam sie jej pytać, poza tym ma mieć biały bo był młody (większość grobów u nas na biało) a tak w ogóle to ona jest mamą a ja byłą żoną, normalnie szlag mnie trafił, co byście zrobili na moim miejscu

Gość gość
odpuść sobie...

Gość gość
Przesadzasz. Ona ciebie jakos sie nie czepia o twoj wybor kamyczkow jak wynika z twojego opisu. To malo wazne. Prowadzi tylko do idiotycznych przepychanek slowach ktore nikomu nie pomagaja.

Gość gość
Ona straciła syna ty męża . Ty będziesz mieć nowego kiedyś a jej pozostał tylko ten grób , jesteś matka ? Postaraj sie być empatyczna , po co dzwonisz z pretensjami głupia jesteś ? Dogadajcie sie co do pomnika bo bedzie z tego tylko bajzel .