Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym najlepiej myć twarz ?

Polecane posty

Gość gość

Jakim żelem najlepiej myć twarz wrażliwą, skłonną do trądziku ?

Gość gość
cebulą

Gość gość
ja myję mydłem aleppo bo odkąd biorę tabletki iqface na trądzik właśnie to zmieniłam też pielęgnację żeby nie tylko od wewnątrz działać. no a na zewnątrz to najważniejsza rzecz to nie wysuszaj niepotrzebnie skóry

Gość gość
Też jestem bardzo zadowolona z efektów jakie mam po iqface, bo twarz praktycznie wygląda już idealnie, podobnie jak plecy i dekold

Gość gość
WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!! WON ze spamem iq góooowna!!!

Gość gość
Ja również brąłam iqface i jak dla mnie nie ma lepszego środka jeżeli chodzi o walke z trądzikiem.

Gość gość
Wszystko zależy jaki rodzaj cery. Ja bardzo lubię kosmetyki do mycia twarzy z Thalgo: mam piankę, mleczko i tonik. Nie są tanie, ale działają rewelacyjnie. Kupuję u mojej kosmetolog :)

Gość gość
zdecydowanie Aleppo, czyste laurowe:) świetnie sobie radzi z problematyczną cerą tylko musisz uważać na stężenie tego oleju laurowego. ja swoje zamawiałam na www.TopDrogeria.pl bo właśnie mają tam dokładnie opisane co z tymi procentami:)

Gość gość
Moczem

Gość gość
Mydło luksja tylko i wyłącznie. Zero krost

Gość gość
Moja dziewczyna myje się swoim wytryskiem :-) Fajnie to wyglądało :-) nieraz wtedy się jeszcze spuszczam na nią i bierze mi jeszcze go potem szybko do buzi