Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pies może sam z siebie oszaleć?

Polecane posty

Gość gość

Mam 7 letnią suczkę Owczarka Niemieckiego. Była normalna i kochana, nigdy nie miała żadnych dziwnych akcji i nie była agresywna. Ale od pewnego czasu bardzo dziwnie się zachowuje. Poszłam od razu z nią do weterynarza i powiedziała, że wszystko ok. Ale ona cały czas piszczy, biega z miejsca na miejsce, stała się bardziej agresywna i bardzo dziwnie się zachowuje. Trwało to z 5 dni, poszłam do innego weta, zrobili jej pełno badań i nie jest na nic chora ale Pani powiedziała, że możliwa jest jakaś choroba psychiczna. Jestem przerażona. Faktycznie ona zaczyna coraz bardziej dziwnie się zachowywać, ma jakieś nie przewidywalne ruchy, jakieś dziwne akcje. Czy ona może oszaleć?

Gość gość
Warto wybrać się do lekarza. MOje pies jest chory. Mój jak zacżął mocno szaleć, okazało się , ze to po prostu z wew. miał guzy i przerzuty. Miał już operację. Teraz podajemy kapsaicynę ( capsomasol) i pies ma się lepiej. Duzo siły.

Gość gość
To możliwe. Obecnie wiele psów zapada na choroby psychiczne.

Gość gość
A może to jest od kleszcza ? mój pies miała tą chorobę od kleszcza i poszłam do swojego weta w http://www.weterynarz.pila.pl/ i dał antybiotyk a na szaleństwo jakąś dawkę relanium.

Gość gość
Obecnie 90% ponad 5-letnich psów ma zaburzenia psychiczne. Niestety, jedynym ratunkiem jest uśpienie psa.

Gość gość
statystyka z powietrza ☺

Gość gość nie Kasia
Od zawsze mamy psy rasowe, jakoś żaden nie zwariował. Pies sąsiada z naszej ulicy miał guza mózgu i to powodowało dziwne zachowanie psa. Wszystko się wyjaśniło po wizycie w jednej z najlepszych klinik weterynaryjnych w tym kraju. Całodobowa Gliwicka Klinika Weterynaryjna na Toszeckiej to najlepszy wybór. Nie znam nikogo, kto mieszka w pobliżu, a nie korzysta z usług tej kliniki ☺