Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobieta z kochającej zmienia się w wredna

Polecane posty

Gość gość

Chamska sucz? Jaki powód

Gość gość
Boi sie tego aby znów ktoś jeździł po jej uczuciach. Nie chce być znów zraniona.

Gość gość
Ja mówię o zmianie nastawienia do jednej i tej samej osoby

Gość gość
Została odrzucona przez ta osobę. Stara bronić sie, swoje emocje przed zranieniem.

Gość Marlen_ka
Zawiodla sie? wyzwales ja? ponizyles czy tez probujesz grac madrzejszego od niej?

Gość gość
Bo już ma Ciebie w garści i teraz może pokazać prawdziwa twarz.

Gość gość
To nie chodzi o jedną i tą samą osobę.

Gość gość
gość dziś Ja mówię o zmianie nastawienia do jednej i tej samej osoby gość dziś To nie chodzi o jedną i tą samą osobę. x

Gość gość
bo zawsze była wredna,ale udawała

Gość gość
Zraniles dziewczyne to sie teraz ewakuuje.

Gość nie chcę już kochać
ja taka się stałam bo zostałam skrzywdzona przez osoby które powinny były być wobec mnie w porządku...nie jedną ale kilka i to przez długi okres czasu,wielokrotnie

Gość gośćjmdapjmg
została potraktowana niepoważnie?była oszukiwana?ktos bawił sie jej uczuciami?okazał się podły i nielojalny,zawiódł ją,zwodził,zranił mocno?czuje się rozczarowana tą osobą?powodów może być wiele

Gość gość
Kobiety takie są najpierw takie słodkie malinki jak już jesteś z nią w związku to się okazuje, że jej nigdy nie znałeś. Kobiety to świetne aktorki. Popaprz czasem na rozprawy sądowe szczególnie te o alimenty, przyznanie opieki nad dzieckiem, rozwodowe czy o gwałtach. Nikt nie umie tak grać uczuciami innych jak one.

Gość gość
Bo jej wątroba gnije.

Gość gość
Kazda kobieta chce kochac i byc kochana. Jesli jest pewna, ze jej partner jest jej wart(czyt. Nie klamie, nie oszukuje, nie mowi jej przykrych slow, akceptuje ja, wspiera, pomaga w zyciu, zalezy mu na niej) to nigdy nie bedzie wredna zolza, bo po co ma stracic wartosciowa osobe? Jesli facet staje sie egoista, hipokryta i gburem, to niech nie oczekuje od kobiety bycia slodka malinka. Oko za oko, zab za zab.

Gość gość
gość dziś A to nie lepiej zerwać, odejść niż stawać się wredna?

Gość gość
Bo taka jej natura, ile można udawać

Gość gość
8:31 taki zwiazek i tak sie rozpadnie predzej czy pozniej, ale kobieta jednak nadal kocha tego faceta i nie jest jej latwo zerwac. Staje sie wredna, bo moze ma nadzieje, ze to otrzezwi tego faceta.

Gość gość
Osoba,da której jest wredna,zawiodła jej nadzieje.Ja obserwuję takie zony,które są pełne złości na mężów.Co się okazuje? Pan mężuś odpuścił sobie całkowicie,oddalił się,nie ma z nim kontaktu emocjonalnego,bo jest zimny,obojętny,ani ona ,ani dziecko,ani dom go nie obchodzą,nie pomaga nic,nie wspiera,wręcz wyśmiewa lub poniża.Albo ona podejrzewa o zdradę,albo wścieka się ,że on siedzi non stop w internecie.Zero pożytku z takiego faceta i frustracja narasta.Jak tu być dla takiego słodką?

Gość gość
To, ze stajecie się wredne dla swojego partnera bo was nie zauważa czy zdradza to nie naprawi waszego związku, stając się wredne stajecie się takie same jak on ten wasz oprawca. Zresztą dobry człowiek odpuści, odejdzie a wredny bedzie mścił się mówiąc, że taki stał się za sprawą tego i owego.Dobry nigdy nie stanie się wredny a wredny dobry. Dobremu czlowiekowi może zdarzyć się upadek, chwila słabości ale po tym wróci do swojego stanu żałując tego co zrobił, wredny nigdy nie żałuję on uważa, że należało się i już.