Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak1991

Po operacji stulejki i krótkiego wędzidełka

Polecane posty

Gość chłopak1991

Witam. Jestem już przeszło miesiąc po operacji stulejki i krótkiego wędzidełka. Właśnie zaczynam stosować maść na blizny aby wyrównać miejsca szwów. Zabieg był obrzezaniem typu "low" oraz wycięto mi całkowicie wędzidełko. Problem w tym, że mój penis nie wygląda teraz jakoś świetnie. Oto zdjęcia: https://zapodaj.net/849ad882a3260.jpg.html https://zapodaj.net/df4e4e343128c.jpg.html Chciałbym się zapytać, czy wygląda to faktycznie jakoś paskudnie?

Gość gość
No nie wygląda przeapetycznie, ale to dopiero miesiąc, używaj maści smaruj, żeby blizny się rozeszły i będzie po jakimś czasie ok.

Gość gość
Cemu masz takie strupy na jajach ?

Gość stulejkarz
Czy bolało usuwanie stulejki, bo też będę musiał mieć. A jeżeli chodzi o wędzidełko to nie wiem. Strasznie się boje bólu.

Gość gość
Sam zabieg jest bezbolesny i tu nie ma się czego obawiać, problemem są niekontrolowane wzwody zanim wszystko się zagoi, zwłaszcza te nocne i poranne, bo tych kontrolować się nie da :P

Gość gość
bleeeee wyglada okropnie , zmasakrowales fiuta

Gość chłopak1991
"Cemu masz takie strupy na jajach ?" Bo przed wczoraj zachciało mi się depilowania kremem, ale już po minucie okazało się, że to nie był za dobry pomysł :D xxxxxxxxx "No nie wygląda przeapetycznie, ale to dopiero miesiąc, używaj maści smaruj, żeby blizny się rozeszły i będzie po jakimś czasie ok. " No oby było lepiej bo teraz wstyd komukolwiek go pokazywać :D xxxxxxxxx Do stulejkarz: Trochę boli znieczulenie bo lekarz igłą wkuwa się w samego penisa, ale nie jest to jakiś mocny ból. Sam zabieg jest całkowicie bezbolesny, po prostu sobie leżysz na stole operacyjnym i nawet nie czujesz, że masz coś robione. Po prostu nic nie czujesz, tak jakbyś sobie tylko leżał i nikt w ogóle Cię nie dotykał