Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straszna tęsknota za byłym.

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim, poniżej przedstawiam Wam mój problem... Otóż 2 miesiące temu mój już były chłopak całkowicie zerwał ze mną kontakt. Wszystko było świetnie do czasu mojego tygodniowego wyjazdu do Anglii. Przestał mi odpisywać, olewał mnie a wczesniej mieliśmy kontakt każdego dnia. Kamil stwierdził, że on jednak nie chce teraz poważnego związku, nie ma czasu itd itp i że się pomyliłam co do naszych relacji... Załamałam się po tym bardzo, zwłaszcza że nasz związek był już naprawdę na wysokim poziomie. Praktycznie u mnie mieszkał. Gdy byliśmy razem nie żałował czułych słów, był naprawdę kochany i było cudownie. Miesiąc po tym wszystkim gdy nie mieliśmy zupełnie kontaktu nagle do mnie napisał. Zapytał co u mnie słychać i że on sam nie wie czego chce od życia. A że byłam pod wpływem alkoholu (on z tego co mi się wydaje też) po chwili zaczęliśmy nie być dla siebie mili, wyrzuty, wyzwiska i już koniec tematu... Od tamtej pory nie rozmawialiśmy a ja myślę o nim codziennie. Nie mam pojęcia czemu wszystko nagle obróciło się o 360 stopni, gdy było naprawdę cudownie. Codziennie mam tak cholerną ochotę do niego napisać, ale nie wiem czy warto... Ostatnio nie był dla mnie miły, wręcz bardzo chamski. A ja i tak strasznie za nim tęsknie, bez niego to nie to samo :( Cały czas się boję że wrócił do swojej byłej kobiety albo ma nową a na samą myśl ściska mi serce i żołądek. Wiem, że kobieta nie powinna dać się tak traktować, ale z doświadczenia wiem że niczego nie można odkładać na później Dziewczyny pomóżcie, mam ten ostatni raz spróbować walczyć czy lepiej sobie odpuścić i poczekać aż czas zaleczy rany? (choć wiem że długo to potrwa...)

Gość gość
Puść się z czarnym albo beżowym.

Gość gość
chyba ktoś tu właśnie ogląda ukrytą prawde ;d

Gość gość
Tak dobrze Cie posuwal czy jeszcze cos w tym jest??

Gość gość
wszystko nagle obróciło się o 360 stopni X Jak juz to o 180 stopni ;) 360 to caly obrót do okoła osi i jesteś w tym samym miejscu.

Gość gość
malo ci jeszcze chamstwa i wyzwisk ? za tym tesknisz ?