Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która mama jest w sieci PLAY? To nie reklama, mam z nimi problem.

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi się, że to jakieś oszukaństwo? Od kiedy to się płaci za miesiąc z góry? Jeszcze się z czymś takim nie spotkałam. Dostałam fakturę pierwszą od nich niedawno z terminem płatności do 6 czerwca a okres rozliczeniowy jest tam wyszczególniony 20 Maja- 19 czerwca o_O co to ma być?

Gość gość
Umowa na abonament zawsze leci za miesiąc z góry, zupełnie jak kablówka czy Internet. Słabe prowo, pozdro

Gość gość
To nie jest prowo. Orange wystawia faktury po zakończonym okresie rozliczeniowym a nie przed.

Gość gość
Kablówkę mam w vectrze i też nie płacę za miesiąc z góry, nie wiem o czym Ty gadasz w ogóle. O jakiej kablówce.

Gość gość
ja mam w play tak na ostatniej fakturze: Abonament za okres 01.05.2016 - 31.05.2016 Opłaty naliczone w okresie 01.04.2016 - 30.04.2016

Gość gość
Akurat w orange tez placisz z gory. Lepiej fakture poczytajj za jaki okres masz wystawiona.

Gość gość
Dokładnie ja ma m w Orange Neostrade i też płacę z góry. Faktura za maj od 26 maja do 26 czerwca. No tak wystawiają co zrobić

Gość gość
Byłam w orange 10 lat. Zawsze płaciłam po okresie rozliczeniowym. Czyli jak się skończył 18 maja to miałam wystawioną fakturę około 20 maja i termin płatności do któregoś czerwca za maj.

Gość gość
No taka mam fakturę w Orange wystawiona przecież mam ją przed sobą

Gość gość
Abo w kazdej sieci masz platny z gory. Nie pitol bo pracuje w orange od 7 lat...