Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martaweww

mezczyzna bardzo brzydki

Polecane posty

Gość Martaweww

Poznalam fajnego,odpowiedzialnego faceta,ale jest tak brzydki, ze wyglada jak recydywa, normalnie z twarzy mozna sie go przestraszyc. Nie spotkalabym sie z nim w ciemnej ulicy:)))) Jego wyglad mnie odpycha, bo wyglada na ponuraka, agresywnego i skrzywionego na twarzy. Wiem,ze wyglad to nie jego wina,ale jak sie przyzwyczaic do niego i czy mozliwe jest,ze zacznie mnie pociagac?

Gość gość
Po pierwsze to nie możesz tak po prostu udostępniać czyjegoś zdjęcia!!! usuń je natychmiast. Po drugie, widziałam zdjęcie i chyba trochę przesadzasz!

Gość gość
Nie wyglada na ponuraka tylko brzydko lysieje, ile ma lat

Gość gość
moze, przeciez tacy bad boye z wygl.adu sa ponoc pociagajcy. znajdz jakis element w nim - oczy. usta i na tym sie skup :)

Gość Martaweww
nie wrzucalam zdjecia,to byl podszyw ludzie...

Gość gość
Przesadzasz, normalny mężczyzna. Jeśli się z nim dogadujesz, to go nie skreślaj.

Gość gość
ponoc to Koterba, ten od studentek&wykladowcow, uczennic&nauczycieli.

Gość gość
Hmm bo się jeszcze nie przyzwyczailas. Po czasie kazdy wygląd powszednieje i sie zaciera. :) a charakter zostaje :) ja jestem dość ladna kobieta, w kazdym razie zawsze mialam powodzenie a zakochałam sie w facecie ktory nie jest przystojny ale z nim po prostu mi dobrze :)

Gość gość
Ten gość nie wygląda na kryminalistę. Chyba, że takiego co siedział za majty albo za chrust z lasu. Weź panno wyluzuj. Bardziej pasuje do katechety-zboka, piekarza-marzyciela, informatyka-onanisty.

Gość Martaweww
przeciez mowię, ze to nie ja wrzucilam czyjes zdjecie. to nie on. co do niektorych wypowiedzi- zgadzam sie,ze wyglad nawet szokujacy,troche powszednieje i mam nadzieje, ze przyzwyczaje sie do jego gburowatej facjaty:)