Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Szukaj膮c siebie00

98 kg

Polecane posty

Go艣膰 Szukaj膮c siebie00

Witam serdecznie. Krytyczne i wnikliwe spojrzenie lekarza, zza szkie艂 okular贸w wystarczy艂oby aby na moje policzki wype艂z艂 rumieniec wstydu, jednak偶e w 艣lad za jego wzrokiem pad艂 kr贸tki i celny komentarz: "Powinna pani schudn膮膰". No tak. Zd膮偶y艂am si臋 ju偶 prawie przyzwyczai膰, 偶e od reszty cia艂a znacz膮co odstaje brzuch, co powoduje niekiedy, i偶 ust臋puje si臋 mi miejsce w miejskich 艣rodkach komunikacji. Tym razem jednak sprawa jest powa偶na. Po raz kolejny staram si臋 je艣膰 mniej, regularnie i zdrowo ale z ka偶dym kolejnym razem coraz mniej wierz臋, 偶e schudn臋. Mam w d艂oni kart臋 na zaj臋cia fitness, basen oraz si艂owni臋. Mam zestaw m膮drych ksi膮偶ek, dwie diety przygotowane przez dyplomowanych dietetyk贸w. Ale coraz mniej nadziei i zaufania do samej siebie. Nie chc臋 rezygnowa膰 z marze艅 o szczuplejszej sylwetce. Postaram si臋. Ale to brzmi s艂abo, md艂o i nijako.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Baja70
艢licznie napisane. Wag臋 mam podobn膮,ale nie potrafi臋 o tym tak 艂adnie pisa膰. :-)) Wiedza co i jak w jednym paluszku,ale determinacji by ja wykorzystac-zero.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
staropolski jaki艣 si臋 k艂ania :D ale nie wa偶ne ile wa偶ysz wa偶ne jak wygl膮dasz.. ile masz wzrostu? lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 KaKa
Dziewczyny, damy rad臋, trzeba g艂owe pouk艂ada膰 i damy rad臋!! Ja dzisiaj te偶 98 kg 176 wzrostu Trzeba walczy膰 o lepsz膮 siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fatusia
Hej dziewczyny zapraszam do nas "odzyska膰 wygl膮d, odzyska膰 偶ycie DU呕A WAGA" My zacz臋艂y艣my od wczoraj a waga powy偶ej 100 kg. Razem damy rad臋! Powolutku ale do celu :-) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja 12 dni temu wazylam 97,5 dzis 95;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fatusia
Szacun ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szukaj膮c siebie00
Powoli waga zaczyna spada膰. Zamiast 98,5 kg, jest 94,7, czyli prawie 4 kg mniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w styczniu te偶 tyle mia艂am, teraz 72 kg i nadal spada:)

Udost臋pnij ten post

Dzis sie zwazylam i mam 97,2 kg.Najwyzsza zyciowa waga. Co robicie,ze chudniecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zra jak krowy, debilko..Co za durne pytanie:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
m贸g艂by fajny topic powsta膰 szukaj膮casiebie :) napisz co robisz, jak chudniesz te偶 musz臋 sie wzia艣膰 za siebie bo wage mam powy偶ej setki ehhh......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
he he.... Baja pozamiata艂as goscia z 7.31 :) chyba zaczynam - mam dobry dzie艅 dzisiaj .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
偶adne fitnesy nie dadz膮 ci figura je艣li nadal b臋dziesz je艣膰 kalorycznie. Policz sobie WSZYSTKO 艂膮cznie z ilo艣ci膮 oleju wlewan膮 na patelnie ile zjadasz kalorii i dowiesz si臋 gdzie tkwi b艂膮d. I nie ma, 偶e "malutko si臋 nie liczy, jeden cukierek nic nie znaczy". Jeden cukierek to mo偶e by膰 i 100 kalorii, czekolada 550 kalorii, olej dwie 艂y偶ki ponad 100 kalorii!!!!!! Na bank jesz wi臋cej ni偶 mo偶esz. I nie katuj si臋 dietami 1000 kalorii, ustal powiedzmy 1600 i trzymaj si臋 tego, w艂膮cz te偶 *******le dieta najwa偶niejsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mia艂o by膰 w艂膮cz te偶 R.U,CH, ale super filtr wykropkowa艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fajne rady tylko my je znamy ;-) gdybym nie mia艂a problemu z ich wdra偶aniem w 偶ycie to mia艂abym wag臋 pi贸rkow膮 Jak powstrzyma膰 si臋 od kolacji ? To jest m贸j problem nr jeden ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kama597
Nie trzeba powstrzymywa膰 si臋 od kolacji ja jem regularnie 5 posi艂k贸w i chodz臋 na spacery wieczorne z psem;) Dodatkowo przyjmuj臋 African Mango http://szczupla-kobieta.pl jako艣 艂atwiej jest mi gubi膰 zb臋d臋 kilogramy... Apetyt mam mniejszy a co najwa偶niejsze kilogramy spadaj膮,偶e wida膰 je go艂ym okiem;) 1 miesi膮c 8 kg mniej ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ka偶dy jest obdarzony genetycznie talentem do chudni臋cia. mi przysz艂o to 艂atwo bo wystarczy艂o 偶ebym si臋 zacz臋艂a rusza膰 i bra膰 tabletki piperine forte i waga zacz臋艂a spada膰. ale mam przyjaci贸艂k臋 kt贸ra wk艂ada艂a mn贸stwo energii i ch臋ci i za nic nie mog艂a zrzuci膰 ani kilograma bo problemy z tarczyc膮 nie pozwala艂y.

Udost臋pnij ten post