Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byłam dzis w warszawie i pierwszy raz widzialam na żywo kogos znanego z tv..szok

Polecane posty

Gość gość

czy zdarzylo sie wam zobaczyć na żywo kogos sławnego z tv?bo w warszawie pelno takich osób...jak te osoby wygladają na żywo wg was?lepiej niz w tv?gorzej? bo ja dziś bylam w wawie na wycieczce i spotkalam dorote gardias :)matko jaka ona chuda..jeszcze gorzej niz w tv wygląda..to znaczy chudziej..nie sądzilam ze kamera tak dodaje kilogramów..nawet tym chudym laskom...

Gość gość
Telewizor to maszyna skonstruowana tak, że jest szersza niż wyższa, więc ludzie w niej czasem wydają się mieć większą przekątną :)

Gość gość
a ja widziałem Artura Barcisia. W rzeczywistości był wysoki, przystojny i młody.

Gość gość
Często widuje ludzi takich znanych szerszej widowni. Mieszkam w Sztokholmie wiec widuje "innych znanych" i jak dla mnie to najdziwniej stało mi się w kolejce z Zlatanem

Gość gość
czemu najdziwniej???? widzialas zlatana????bez jaj....faktycznie jest taki przystojny na żywo??

Gość gość
Kasia Klich dala mi autograf 12 lat temu na koszulce po koncercie gdy byłam w gimnazjum

Gość gość
a ja widzialam dode i co? straszliwie chuda jest na żywo i niska

Gość gość
Ja mam kogos slawnego w rodzinie wiec tak nie przezywam

Gość gość
ja widzialam sykut pauline i jest mega zgrabna

Gość gość
Ja w Krakowie widzialam Slawomira Nowaka, tego polityka po od afery zegarkowej. Byl z zona, dzieckiem i jakas para. Przystojny. Jak mialam 12lat to bylam przy nagrywaniu teledysku Jose Torresa :-D i mam imienny autograf od Klaudiusza Sevkowica :-D haha :-D Ojczym mi go gdzies na cpnie dorwal i nakusil na podpis na ksiazce, choc ja go wcale nie lubie no ale mily chcial byc :-) Widzialam caly zespol Kombi. Kayah z zespolem. Kate Ryan, miala nie ogolne nogi, cale w klakach...

Gość gość
jasne...kate ryan miala nieogolone nogi a ty mialas zamiast mózgu orzeszka..juz w to uwierze..co za bajki.

Gość gość
Tylko zwykłym szarakom wydaje się że ci sławni nie mają nic innego do zrobienia tylko codziennie leżą martwo u kosmetyczki żeby nie mieć zbędnego kłaczka pryszcza i zmarszczki na sobie, a fryzjer chodzi pół metra za nimi żeby po każdym powiewie wiatru poprawić fryzure. Ja mam taką gwiazde w rodzinie i żebyście widzieli ją "niezrobioną" to nawet by wam do głowy nie przyszło kto to jest.

Gość gość
o jaki ten świat jest mały, też mialam- bo wyrzuciłam- autograf faceta z 1 edycji BB, oraz założyłam się w paczce znajomych jak byliśmy w kinie, że podejde do Dody i Radzia i wezmę auto. Radek chętnie podpisał i sympatyczny chłop a Doda już 12 lat temu była zblazowana i łaskę zrobiła. stojąc z boku podsłuchałam jak czyta tytuły filmów po ang. przemyślenia zostawię dla siebie, tyle że rozkmina była czy nie iść na Resident Evil :-P

Gość gość
ja widzialam kozidrak z bajmu..paskudna i stara na zywo..bleee

Gość gość
na zdjęciach tez brzydka, taka locha z wielkim lbem i chudymi nozkami