Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak namówić narzeczoną do trójkąta 2mona lub do nagrani seks tasmy

Polecane posty

Gość gość

Witam, od pewnego czasu kręci mnie myśl ze ****** swoją narzeczoną z innym kolesiem, albo patrze jak ona mu obciaga. Nie wiem jak jej to delikatnie zaproponować. Chciałbym też namówic ją do nagrania filmu jak się bzykamy ale tez nie bardzo wiem jak to zrobic ( może jakies sposoby z ukrytej kamery znacie ) nagie fotki wysyla mi prawie codziennie. Jest zgrabną młodą blondyneczka z malymi pierisiami i fajnymi suteczkami. Jakies pomysly jak to zrobic?

Gość gość
Skąd jesteście? Chciałbym sie z Wami spotkać.

Gość gość
tez chcialabym sie z wami spotkac

Gość gość
17:35, to moze spotkasz sie ze mną? Napisałem pierwsza odpowiedz w temacie.

Następny marzy o byciu Kardashianem... :O

Gość gość
Giaa, pomarzyć nie wolno? W końcu to forum erotyczne.

Gość gość
Z Warszawy

Gość gość Gorzów
Też mam takie fantazje, że biorę swoją kobietę na dwa baty, lub ze kochany się a ona robi loda.... Też ją to podnieca lecz temat raczej ciężko poruszyć, jedynie po alko w chwilach uniesienia... A Szkoda

Gość gość
jak jest młoda i ładna to po prostu powiedz, że chcesz się bzykać grupowo a ona się zgodzi bo jest młodą i ładną kobietą. Młode i ładne tak mają, że chcą się bzykać. na 100% nie jest tobie wierna tylko bzyka się bez zobowiązań z innymi.

Gość gość
zakładam że twoja dziewczyna jest śmiałą, bezprudryjną kobietą (robi i wysyła tobie frywolne fotki) ale jednak jest przyzwoita. Nie można jej wprost zaproponować seksu w trójkącie lub filmiku z seksu bo po prostu nie ma możliwości się zgodzić. Trzeba demoralizować ją stopniowo. Ja niedawno tak to przeprowadziłem: 1. Poprosiłem żeby kolejna sweet focia z całuskiem dla mnie była z chociażby skrawkiem nagiej piersi. Jak już dostałem z całą odkrytą piersią to następny krok. 2. Okazjonalna seria fotek w kameralnych warunkach i prośba o pokazanie piersi. Fotki w bieliźnie, ale grzeczne, najwyżej piersi i tyłeczek w stringach. 3. Na spotkaniu z "tym" znajomym pokazanie fotek w aparacie z zupełnie innej okazji, niby okazjonalnie tylko kilka innego rodzaju fotek, wtedy jakiś pretekst żeby pozostawić aparat w jego ręku żeby sam sobie przesuwał i mógł szybko trafić na te śmiałe. 4. Wtedy otwarte skomentowanie - przez obydwu panów, tak ślicznie że naprawdę nie ma się co wstydzić. 5. Albo od razu spontan albo na następnym spotkaniu przygotowanie serwisu zdjęciowego do oglądania na dużym ekranie. 6. Pokaz fotek i jakieś drinki na rozluźnienie. 7. Jak w trakcie pokazu zobaczysz że czuje się swobodnie, że ma satysfakcję jak pięknie wygląda, propozycja żeby choć odrobinę tego samego w realu - np. żeby zdjęła bluzeczkę i w samym staniku zaserwowała następne drinki. 8. kolejne już oczywiste - jak zgodzi się odsłonić piersi to już nic nie zatrzyma, najwyżej jeszcze trochę się podroczy przy zsuwaniu majteczek. Mojej musiałem w tym pomóc jednym zdecydowanym ruchem. Od razu zasłoniłem jej oczy bo wyczułem że jeszcze chce zachować resztki przyzwoitości przy pierwszym rozłożeniu nóżek i pierwszym przyjęciu obcego penisa. Ale jak już było po pierwszej zmianie wstępnego rżnięcia opaska poszła na bok i w pełni delektowała się zabawą. Gdybym namawiał - to zapomnij.