Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blue Sea kosmetyczka i fryzjer.czy warto

Polecane posty

Gość gość

hej, jak w temacie- czy warto się tam wybrać? chodzi mi o koloryzację sombre, bo chciałabym sobie ją zrobić na lato, ale też bardziej standardowo na oczyszczanie twarzy i regulacje brwi :) polecacie?

Gość gość
no popatrz, ja właśnie dwa dni temu byłam na koloryzacji sombre :) polecam, efekt naprawdę fajny! usługa wykonana z dbałością, a i atmosfera bardzo fajna :):)

Gość gość
zarówno do fryzjera jak i do kosmetyczki wal śmiało ;) efekt będzie zadowalający na 100% :)

Gość mamafifi
Ja tam nie byłam ale polecam Ci fajną stronę http://mojsalon.eu/ Fryzjerzy i kosmetyczki w jednym miejscu z całej Polski. Ja właśnie jakiś czas temu szukałam fryzjera przez tą stronę i polecam mega wygoda

Gość gość
Systematycznie chodzę do salonu żeby zrobić sobie odpowiedni pedicure, a w przeszłości miałam problemy ze wzrastającymi się paznokciami. W miesiącach letnich fajnie jest chodzić w klapkach miejąc wypielęgnowane stopy. Bardzo polecam te zabiegi w tym salonie. Są świetne!

Gość gość
Do salonu Blue Sea zaglądam w celu usunięcia zbędnego owłosienia. Stosowana tu depilacja jest świetna. Nie jest bolesna i stosunkowo tanio. Atutem jest też krótki termin i miła obsługa!

Gość gość
Systematycznie zaglądam tutaj na pedicure, który jest wykonywany w bardzo komfortowych warunkach i z pełnym profesjonalizmem. Dodatkowym atutem salonu jest bardzo sympatyczna atmosfera. Warto zajrzeć!

Gość gość
Jak ktoś ma problem z trądzikiem, to polecam udanie się do tej kosmetyczki, bo ma na to świetne sposoby i w moim przypadku zdało to egzamin. Bardzo przyjemna i kompetentna kosmetyczka.

Gość gość
Ten gabinet poleciła mi koleżanka z biura, bo miała jakieś problemy z cerą, które tam zlikwidowała. Sama też miałam jakieś wypryski i po kilku seansach problem zniknął. Kosmetyczka doświadczona, miła i widać, że lubi swój zawód!

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z wysokiej jakości usług jakie świadczy Blue Sea, przy której mogę się doskonale zrelaksować, a używane kosmetyki są dobrej klasy i nie powodują alergii. Bardzo polecam!

Gość gość
Z ciekawości skusiłam się na manicure japoński, który ma egzotyczną nazwę, ale efekt jest bardzo ciekawy i intrygujący. Świetnie znają się na takich tematach i warto tam zajrzeć żeby zrobić porządek z paznokciami

Gość gość
Chodzę do salonu blue sea na zabiegi dotyczące pielęgnacji twarzy przy której jest kompleksowe oczyszczanie cery i nawilżanie jej witaminami. Po takich seansach mam bardzo świeżą i elastyczną skórę na twarzy. Zabiegi są wykonywane w sposób profesjonalny i nie drogie. Myślę, że stać na nie każdego.

Gość gość
Mąż na dzień kobiet zafundował mi pakiet masaży i powiem nie skromnie, że bardzo mi się spodobało to. Masaże są wykonywane w fajnych warunkach i po takiej wizycie czułam, że wstępuje we mnie nowa energia, a zmęczenie zostawiłam w gabinecie. Myślę, że każdemu się należy troszkę luksusu.

Gość gość
Sporo już we Wrocławiu zwiedziłam zakładów fryzjerskich i nigdy nie była tak zadowolona jak dobrania koloru i farby do typu moich włosów w tym salonie. Kosmetyki używają dobrych firm i cała otoczka farbowania jest profesjonalna i przebiega w miłej atmosferze. Ogólnie z takiego poziomu usług jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Zdążyłam zaliczyć już kilka salonów, gdzie mieli w ofercie masaż i różnie z tym bywało, bo zdecydowanie najlepiej wykonują w salonie Blue Sea. Ze względu na przygotowanie się do masażu, umiejętności masażystki i komfortowe warunki. Teraz już nie szukam nowych rozwiązań i trzymam się tego miejsca jako sprawdzonego

Gość gość
Przede wszystkim, czułam, że naprawdę trafiłam w dobre ręce, kompletnie nie miałam pomysłu na fryzurę ani kolor.Fryzjerka spojrzała na mnie i od razu wiedziała w czym będzie mi dobrze, Zaufałam jej i nie zawiodłam się a efekt? Bajeczny!!! Od tego momentu robię włosy tylko u nich.

Gość gość
Nie przepadam za tradycyjną depilacją z użyciem wosku i postanowiłam sprawdzić na sobie jak wygląda alternatywa laserowa. Chodziło mi o usubięcie nadmiernego owłosienia na twarzy i po wykonaniu laserowej depilacji zbędne owłosienie zniknęło a skóra jest miła w dotyku. Zabieg zupełnie bezbolesny i bardziej przypadł mi do gustu niż tradycyjny. Spokojnie go polecam!

Gość gość
W końcu udało mi się wygrać walkę z piegami i wyłącznie w tym zasługa tego swietnego salonu. Nawet nie wiedziałam, że taki zabieg na przebarwienia może być skuteczny i za banalną cenę. Ważne, że wszystko poszło po mojej myśli. Polecam!

Gość gość
korzystam z tego salonu dubeltowo, bo korzystam głównie z usług kosmetycznych, a są to zabiegi na stopy i dłonie oraz pedicure i manicure. z fryzjerskich korzystał mój synek. bardzo fajnie obcinają mu włosy. Nie za krótko z grzywką, przy czym nie korzystają z zadnych jednorazówek, czy żyletek. tylko nożyczki. do tego salon jest ładnie urządzony i swoim wystrojem robi pozytywne wrażenie na klientach. osobiście w imieniu moim i synka polecam!

Gość gość
A ja pierwszy raz byłam w Blue Sea. Zabieg był prosty, bo regulowanie rzęs, ale podobało mi się i widac, ze salon bardzo profesjonalny.

Gość gość
ja polecam usługi mojej [rzyjaciółki Kasi, która wykonuje zabiegi kosmetyczne w domu klienta. dojazd gratis, telefon 697321569 pozdrawiam

Gość gość
Znam salon Blue Sea z Wrocławia bardzo dobrze, bo sama tam chodzę. Ostatnio robiłam sobie parafinę na dłonie. prosty a zarazem wspaniały zabieg dla moich rąk. zwłaszcza, że zimą są przeważnie suche i wtedy właśnie parafinka działa cuda!

Gość gość
a ja robiłam tam tydzień temu koloryzację Sombre. Efekt naprawdę bardzo fajny!

Gość gość
Do mnie fryzjerka do domu przychodzi. Wtedy naprawdę czuję komfort.

Gość gość
a ja jednak lubię atmosferę salonu kosmetycznego i blue sea bardzo mi pod tym względem odpowiada.

Gość gość
Mnie w BlueSea robią maske na włosy, bo są suche, a po masce zrobionej przez dziewczyny przez długi czas są nawilżone i świetnie się układają!

Gość gość
a dodam tylko, że przed upalnym latem warto o skórę i włosy zadbać. też korzystam z ich usług, Super Blue Sea!

Gość gość
Blue Sea warto! zdecydowanie WARTO!