Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam szanse GO odzyskac ?

Polecane posty

Gość gość

witam. mam 22 lata. Kiedys podobal mi sie pewien chlopak w moim wieku, z ktorym pozniej pisalam ( on sam sie odezwal) . Niestety nasza znajomosc trwalal krotko z jego winy,ale po jakims czasie on mnie przeprosil za swoje zachowanie, ale ja prawde mowiac troche to olalam i po za ty krecilam wtedy z kims innym, ale nic powaznego z tego nie wyszlo. Potem zrozumialam ze zle postapilam olewajac jego przeprosiny i zaczelam zalowacze nie dalam mu drugiej szansy. Z biegiem czsu zaczelam znowu cos do niego czuc i zauwazylem ze on rozni sie od innych facetow. Myslalam ze to jeden z wielu, ktorzy nie za bardzo garna sie do pracy tylko zyja na koszt rodzicow albo studiuja bo im sie zycie studenckie podoba. Myslalam tak bo blizej go nie znalam i za wiele o nim nie wiedzialam. A tu sie okazalo ze on mieszka juz sam ,pracuje, sam dorobil sie samochodu. Zle go ocenilam i zle sie zachowalam, a chcialabym odnowic z nim kontakt , ale boje sie odrzucenia, tego ze juz jest za pozno i on juz o mnie zapomnial. Co byscie zrobily drogie w tej sytuacji ?

Gość gość
Spróbuj delikatnie nawiązać z nim kontakt, jeśli wyczujesz "chłód"- to odpuść sobie!

Gość gość
właśnie tego chłodu się obawiam

Gość gość
moze on tez ciagle cos do ciebie czuje