Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaśka

Szkoła językowa WARSZAWA

Polecane posty

Gość Olaśka

Cześć Jaką szkolę do nauki angielskiego w Warszawie możecie polecić? Chcę się zapisać na indywidualne zajęcia w jednej ze szkół. Zależy mi na sympatycznej atmosferze (nie chcę lektorów którzy krytykują) i stosunkowo przystępnych cenach (70/80 zł za 60 min). Chcę przypomnieć sobie język, bo nie używałam go od kilku lat + podszkolić się z nowych rzeczy, by mówić biegle. Zależy mi głównie na konwersacjach, których nigdy w szkołach nie miałam, w związku z tym brakuje mi pewności w mówieniu. Opinii o szkołach jest wiele w necie, ale zależy mi na prawdziwych opiniach osób które chodziły do jakiejś warszawskiej szkoły i mogą coś doradzić lub przeciwnie - jakąś miejscówkę odradzić.

Gość gość
A musi być to koniecznie szkoła z Warszawy? Bo ja zdecydowanie polecam www.Aj.edu.pl solidnie, skutecznie i z dobrą kadrą, naprawdę warto :)

Gość Elzbieta

Uczylam sie wczesniej sama w domu angielskiego, ale wlasnie wiadomo, ze to nie jest to samo co nauka w szkole jezykowej. Wybralam Pi School i wlasnie tu mialam ciekawe zajecia, szybko udalo mi sie nauczyc gramatyki.

No faktycznie ta szkoła jest całkiem fajna - niezle uczą, dokładnie, w niewielkich grupach. Myślę ze bez problemu można się nauczyć, jak się chce. Oni na pewno ku temu warunki dają!

Gość gość

Mi się bardzo podobają zajęcia dla dzieci w grupie wiekowej 2-6 lat, w szkole www.eurolinguasiedlce.pl . Bardzo dużo muzyki, zabawy i ruchu. Dzięki temu dzieciaczki bardzo szybko łapią język. Dla mnie osobiście to bardzo dobry sposób nauki.

Gość Ziggis

moje dzieci chodza do Pi School - i szczerze mówiac doskonale się ucza i maja z tego frajdę. Także jest to fajny wybór a grupy sa niewielkie i nauczyciel może poścwięcić czas każdemu uczniowi

Gość Peppes

Ja prócz angielskiego to wlasnie zaczęłam się uczyć hiszpańskiego. Zapisałam się właśnie też do szkoły języków Pi School i bardzo sobie cenię tą szkołę. Generalnie jest bardzo fajna a zajęcia są dokładnie i dobrze prowadzone