Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce jest biednie, widzę to po butach Polaków, tanie buty z targów i CCC

Polecane posty

Gość gość

wbrew pozorom drogie modele Nike, Adidas u mlodych to rzadkosc, wiekszosc nosi jakies buciory z targu czy deichmana... u starszych tez, faceci to kompletna tragedia, kobiety tez nosza buty tanie, glownie ze sklepów typu CCC

Gość gość
Bo rzydza

Gość gość
i to spojrzenie kol. ze kupujesz buty za 300 zl. bo przeciez lepiej z ccc za 60 zl i za rok nowe tez za 50 zl

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
dziwne bo za swoje w CCC kupione zapłaciłam 220 zł, więc się nie podniecaj durnoto. CCC sprzedaje buty Lasocki też.

Gość gość
Szwajcarzy chodzą łachmycko ubrani bo tam ubiór to nie szpan, po co jakaś Pani kupi sobie coś drogiego skoro każda może. tam autko z serii najnowszych to szpan. myślę , że w Polsce jest podobnie. najbogatsi nie wydają na drogie buty...

Gość gość
autor leżał pijany na chodniku to tylko buty widział. za granicą grzebie w śmietnikach, to czasem wyżej popatrzy.

Gość gość
Pilam kiedyś drinka z wiejskim biznesmenem, chwalił się że ma buty za 2000 tylko te buty wyglądały jak z CCC, a poza tym ciągle wydzwaniala do niego żona a głównym motywem był jej strach że mu karty kredytowe ukradną.

Gość gość
Ja zwracam uwagę na 3 rzeczy u ludzi: buty, paznokcie i czy auto jest posprzątane.

Gość gość
Paznokcie można domyc, ja zwracam uwagę na zęby i rysy twarzy, budowę ciała, wtedy widze czy pasujemy do siebie. Generalnie zylastych ludzi z ładnymi zębami i dobrych

Gość gość
Lasocki mnie nie podnieca.

Gość gość
tanie buty są wykonane ze sztucznej skóry i przeważnie wytrzymują jeden góra dwa sezony a wystarczy dołożyć grosza i kupić solidne z prawdziwej skóry na kilka sezonów

Gość gość
a u nas w mieścinie buty z CCC to sam szyk i tylko bogate tam chodzą na zakupy, najtańsze buty za ok 10 zł to można kupić w tzw. tanim bucie albo hipermarkecie typu auchan, zapach chińskiej gumy, trwałość 2 tyg...

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
o to chodzi, w dobrym bucie i 5 lat polatasz, ma byc dobrze wyprofilowany

Gość gość
W twojej glowie biednie i pusto autorko. Mózg bys sobie lepiej kupiła, jak zaoszczedzisz na butach to i na mózg starczy :)

Gość gość
Jeśli adidas i nike to synonim luksusu, to jestem luksusowa. Kobieto to jest chłam odrobinę lepszy od targu. Buty zaczynają się od 600 zeta w górę. Jakaś dresiara to napisała, bo nie wierzę,że można mieć taką podjarę zwykłymi butami