Gość Lotte333 Napisano Maj 31, 2016 Dostałam warunek od ojca że jeśli nie zdam przedmiotu to nie będę mogła się spotykać z chłopakiem. Jak już się z nim widzę (z chłopakiem) to na 3/4 dni co tydzień lub dwa jeżdżę do niego bo odległość więc samo wyjście poza dom nie wystarczy żeby go zobaczyć, niestety. A ja prawdopodobnie będę mieć komisa bo jestem udupiona ale nie przyznam się do tego, powiem że zdałam najwyżej. Powiedziałam że nie może mi zabronić a on że zobaczymy, czy mu "skoczę". Ma agresywny charakter więc nie próbuje wchodzić w rzeczową dyskusje bo on użyje argumentu siły i nie będę mieć nic do powiedzenia. Co byście zrobili na moim miejscu? Nie wytrzymam tak, bardzo to mną wstrząsnęło i przeżywam, mam zdiagnozowaną depresję i stany lękowe ale to dawniej, teraz są wyciszone bo chłopak mi pomógł, rodzice nie wiedzą, matka tylko z nazwy i nie wierzą w takie coś (nie o tym temat,) nie chcę czegoś odwalić głupiego, pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach