Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dom Maklerski BDM S.A. opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś miał u nich rachunek maklerski? Możecie coś rzecz? Chcę pobawić się w inwestowanie i trochę oszczędzanie.

Gość gość
W BDM S.A. jeszcze nie oszczędzałem, ale zapewne całość polega na tym samym co wszędzie. Jak są polecani przez bankiera, to raczej dobra marka.

Gość gość
Pobawić w przepieprzanie pieniędzy chyba... Nie znam nikogo kto się bawi w inwestowanie i oszczędza, zarabia lub przynajmniej nie traci majątku.... Jesteś kolejnym mitomanem?

Gość gość
O inwestowaniu na giełdzie pisałam tutaj jak powstało kafe w 2004? Na forex dwa lata później chyba... A dziś miałabym ochotę napisać o masowej nieufności do instytucji finansowych i nietrzymaniu kasy w bankach ale jak zwykle wyprzedziłabym OFICJALNE fakty o lata świetlne przed świadomość ogółu która przesiaduje tutaj i ma ochotę po/inwestować-dlaczego ja was nie rżnę na kasę za tą głupotę? Czyżbym była człowiekiem? MAM POD SOBĄ WSZYSTKIE DOMY MAKLERSKIE-każdy zapłaci mi prowizje którego nie polecę...ale nie zrobię im reklamy Dlaczego? Dlaczego i dlaczego...

Gość gość
Kolega obejrzał dziś w tv film ,,jezdem bogiem" He he he i go natchnęło :P

Gość gość
Ten film widziałem już dawno :) Natchnęło mnie, bo dotychczas bawiłem się (i wciąż to podkreślam), w oszczędzanie na programach inwestycyjno oszczędnościowych i funduszach. Odkładam tak 200 - 500 zł miesięcznie i żeby była jasność, dla mnie to forma oszczędzania. Wiem, że na tym się nie wyżyje i ktoś jest albo: głupi, albo bardzo odważny, albo ma z******te doświadczenie w finansach, żeby zarobił większą kasę.

Gość gość
Z domem maklerskim bywa różnie. Ogólnie to pomagają, ale zyski są w miarę niskie, ale bezpieczne, lepsze to na pewno od lokaty.

Gość gość
osobiście korzystam z platformy xstation i nie mam problemów z brokerem.przy zachowawczym inwestowaniu można spokojnie dorobić, ale trzeba mieć o giełdzie jakieś pojęcie

Gość gość
Miałem z nimi do czynienia, chodzi o Dom Maklerski BDM S.A. i opinie mam raczej dobrą. Nie nie to że mi jakoś super pomogli, ale na pewno bym nie wiedział jak się za to zabrać, dlatego lepiej skorzystać z czyjejś pomocy.