Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pewnie glupi problem, ale prosze wejdzcie, ciaza

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj dotknelam mikrofalowki, w drugiej rece mialam wilgotna gabke. I przyszczypal mnie delikatnie prac w palec. Poczulam mrowienie i takie leciutkie czuje caly czas. Jestem w 10 tyg ciazy. Czy to moze miec jakis wplyw na ciążę?

Gość gość
Prąd*

Gość gość
Boże kobieto nie kopnął Cię prąd. Tylko naelektryzowana mikrofalówka. Mnie często tak kopia wózki sklepowe. Ostatnio jak mój mąż wrócił z pracy przywitalismy się buziakiem w usta i dotknelismy się nosami i odskoczylismy od siebie bo nawzajem się kopnelismy. To nic takiego. Wyluzuj. Jakby Cię prąd porazil to by to zupełnie inaczej wyglądało .

Gość gość
Wiem o czym piszesz, ale to bylo takie kopniecie od naelektryzowania, gdy dotykalam tylko palcem, to nic nie bylo. A potem wzielam mokra gabke w druga reke i od razu poczulam przyszczypanie. Wydaje sie, ze to blahostka, ale jednak martwie sie

Gość gość
Jakby Cię pożądnie prąd kopnął to nie byłabyś w stanie tu pisac. ZTo pewnie naelektryzowanie.

Gość gość
Pewnie mokra gabka poniosła te iskierke dalej. Woda przewodzi elektryczność. Mnie tak ostatnio mój samochód kopie, nie wiecz czemu. nie ma się czym przejmowac.

Gość gość
Gabka byla w drugiej rece. Ok moze opisze dokładnie. Dotykalam palcem mikrofalówki, po chwili wzięłam wilgotna gąbka w drugą rękę i wtedy palec od mikrofali zaczął mrowic

Gość gość
Widzę, że na siłę próbujesz doszukać się problemu. Jeżeli jesteś zaniepokojona to skontaktuj się z lekarzem. Co innego mamy podpowiedzieć? Skoro uparcie siedzisz przy swoim.

Gość gość
Nie szukam problemu, ale.myślę, że uważa cię że to było naelektryzowanie. A mi się wydaje że to było lekkie przebicie

Gość gość
Zapytaj lekarza i już. Nikt tu nie wie co to było i jaki mogło mieć wpływ na ciąże.

A mnie tak "kopnęła" kuchenka indukcyjna, bo dotknęłam ją mokrymi łapami, a była podłączona do sieci. Byłam bodajże w 8 miesiącu ciąży. Nic nie było. Po prostu mokra gąbką w Twoim przypadku zwiększyła odczucie, bo woda jest świetnym przewodnikiem prądu.

Gość gość
Ok dzięki

Gość gość
Jeżeli "kopią" was urządzenia kuchenne, to sprawdźcie, czy nie ma przebicia prądu, bo to niebezpieczne :P