Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy !!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem tydzień po okresie. Normalnym. Dużo się ze mnie lało trwał 3dni i 3 było plamienie. Wczoraj zrobiłam test z ciekawości i wyszedł POZYTYWNY ! Czy to jest możliwe w ogole ? Nie mam pojęcia co o tym myśleć..

Gość gość
pytasz czy mozliwe , jak wspolzylas bez zabezpieczenia to jest mozliwe , zrob jeszcze jeden test dla pewnosci z porannego moczu

Gość gość
możliwe, umów się do ginekologa

Gość gość
jeśli współżyłaś to jest możliwe że to ciąża. Albo poroniłaś albo to jakies krwawienie związane z ciążą. do lekarza!

Gość gość
To że w ciąży jesteś to pewniak ale teraz biegiem do lekarza żeby sprawdził czy wszystko gra i czy te płomienie nie było groźne

Gość gość
Testy ciążowe mylą się ale tylko w przypadku gdy jesteś w ciąży a wynik jest negatywny. W druga stronę się nie zdarza. Wiele zatem wskazuje na to ze jesteś w ciąży. Czym prędzej leć do lekarza. Być może ze to była ciąża bliźniacza i jeden z zarodków się nie przyjol. Osobiście znam taki przypadek. Ważne abyś jak najszybciej skontaktowała się z lekarzem! Być może poronilas nieświadomie a stężenie bthcg jeszcze się nie unormowalo... Nie wiem jak długo to trwa.. sama poronilam tydzień po poszlam zrobić badania a wyniki nadal mialam jak ciężarna. Oczywiście wszystko się normowalo ale powoli.. Dowiedz się czym prędzej i daj nam znać, powodzenia :)

Gość hotcumshot
Gratuluję życzę zdrowego bobaska

Gość gość
To znowu ja. Wczoraj powtorzylam test negatywny. I dzis rano znowu i zas negatywny. Nie wiem co się dzieje. Jestem umowiona do lekarza. Ale czy któraś z Was miała taki przypadek ? Pomocy :(

Gość gość
może wadliwy test. idź na beta hcg z krwi