Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DEPILACJA LASEROWA, ZNIŻKA LASER DELUX !!!

Polecane posty

Gość gość

Witam :D z chęcią udzielę komuś -20% na PIERWSZY zabieg w LASER DELUX (można wykorzystać w salonach na terenie całej Polski). Sama również skorzystałam z takiej okazji, świetna sprawa :) osoba polecana otrzyma zniżkę w wysokości 20%, a polecająca 50%. JESTEM ZADOWOLONA Z ZABIEGU i będę go powtarzać ;) proszę o wiadomość: lollciiaa@gazeta.pl

Gość uleczka131a
Jestem ciekawa jak z bólem przy takim zabiegu. Bo słyszałam ze warto mieć taki krem http://naporost.pl/ Działa przeciwbólowo. A nie wszystkie gabinety go maja, a teraz do kupienia w promocji.

Gość gość
owszem, depilacja laserem również wiąże się z bólem, ale znikomym. Odczuwanie go zależy od kilku czynników, m.in od naszego cyklu.

Gość gość
Depilacja laserowa to naprawdę wygodna sprawa. Ja robiłam w http://www.kn-estetic.pl/ i zdecydowanie warto. Ogólnie gabinet bardzo przyjemny.

Gość gość
Udzielę zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux. Polecam ich usługi :). Zainteresowanych proszę o kontakt na kyluspoe@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej).

Gość akosa
Cześć, jakby ktoś chciał zniżkę 20% to napiszcie do mnie na maila: alicya.korzeniowska@gmail.com Ja polecam gabinety, robiłam depilację IPL i jestem bardzo zadowolona z efektów i obsługi :)

Gość gość
Cześć, jakby ktoś chciał zniżkę 20% to napiszcie do mnie na maila: alicya.korzeniowska@gmail.com Ja polecam gabinety, robiłam depilację IPL i jestem bardzo zadowolona z efektów i obsługi :)

Gość gość
Ja również gorąco polecam. Gdyby ktoś miał jakieś pytania co do zabiegów, serdecznie zapraszam. Dodatkowo również z chęcią podzielę się 20 % zniżką ! Śmiało proszę pisać izabela.julia005@gmail.com Pozdrawiam

Gość MaraKlara
Cześć, jeśli chcecie zdecydować się na zabieg w Laser DeLux to chętnie podzielę się zniżką 20%. Ja jestem po pięciu zabiegach i efekty są widoczne, więc jak najbardziej polecam. Napisz na: margrettse@gmail.com, a udzielę wszystkich informacji jak otrzymać zniżkę oraz odpowiem na pytania związane z zabiegiem. Na pewno odpiszę :) ps. To już ostatni dzwonek żeby zdecydować się na zabieg przed latem ;)

Gość MaaamPytanie
A jak długo utrzymuje się efekt depilacji laserowej? Co ile i czy w ogóle trzeba go powtarzać? Są szanse na usunięcie owłosienia na stałe? (Np. 3-4 zabiegami?)

Gość huyjmok
Up Niech ktoś coś powie o tych depilacjach, jakie maja plusy?

Gość Bli 123
Pomóżcie! Mam ogromny problem z nogami. Mam same krosty, a potem blizny. Zaczęłam zastanawiać się nad depilacja laserową, ale nie wiem na jaki laser się zdecydować. Czy któraś z Was miała robiona depilację laserową Palomarem Vectusem, trochę o nim poczytałam http://depilacja-laserowa.torun.pl. Czy to prawda?

Gość Jula 44
Znajoma zrobiła sobie depilacje laserową, i to był właśnie Vectus. Jest mega zadowolona. Super sprawa, wystarczyło tylko kilka zabiegów. Bez bólu i podrażnień. To jest najnowocześniejszy laser. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość Sohappy 21
Moja siostra zdecydowała się na depilację laserową, o ile pamiętam, to szukała gabinetu z laserem Palomar Vectus . Jest mega zadowolona. Też byłam pod wrażeniem rezultatu. Po pierwszym zabiegu było widać rezultat. To był bardzo dobry ruch. Nie uskarżała się na ból. W pełni zadowalający efekt. Jeżeli nie wiecie czy warto wybrać depilację laserową, to naprawdę polecam. www.importal.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medyczny-estetyczny/

Gość Kasix 25
Znalazłam ciekawą stronę o o depilacji http://depilacja24.pl Jest naprawdę fajna. Nie miałam pojęcia, że istnieje tyle sposobów depilacji. Zawsze używałam zwykłych maszynek. Bardzo zainteresowała mnie depilacja laserowa. interesuje mnie jaki wpływ mają lasery od depilacji na tatuaże , ktoś się orientuje?

Gość Mara

Cześć, jeśli chcecie zdecydować się na zabieg w Laser DeLux to chętnie podzielę się zniżką 20%. Ja jestem po sześciu zabiegach i efekty są widoczne, więc jak najbardziej polecam. Napisz na: margrettse@gmail.com, a udzielę wszystkich informacji jak otrzymać zniżkę oraz odpowiem na pytania związane z zabiegiem. Na pewno odpiszę :)