Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedoczynność tarczycy, trądzik a kelp

Polecane posty

Gość gość

Witam! Podobno jod zaostrza trądzik. A w moim przypadku jest tak, że kiedy wyjeżdżam nad morze to hormony tarczycy same mi się regulują i znika trądzik. Czy mogę bez obaw przyjmować Kelp? Jest szansa na to, że zniknie mi trądzik tak samo jak nad morzem?

Gość gość
Tak, jest taka szansa. Ale radziłabym uważać z stosowaniem jodu na własną rękę.

Gość szarmacch
u mnie branie hormonów pomogło ale tylko trochę. dopiero całkowita zmiana pielęgnacji - w końcu wyrzuciłam te mega wysuszające specyfiki, dała widoczne efekty. do tego jeszcze brałam tabsy iqface żeby jeszcze bardziej poprawić cerę od środka i po dwóch miesiącach ani śladu tej paskudy

Gość abrammka
jak uregulujesz hormony to tak jak kolezanka wyzej pisze, wezmiesz jakies iqface i wszystko poznika ale kluczem do walki jest regulacja hormonow. bez tego nic nie zdzialasz.

Gość gość
WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!! WON ze spamem iqgóóóówna!!!