Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nie mam siły odpuszczam mu

Polecane posty

Gość gość

Dwa miesiące miałam nadzieje, że po kłótni odezwie się i nic. Przestałam kompulsywnie sprawdzać komunikator, telefon itd. Myslałam że nie dam rady po tym rozstaniu, ale zwyczajnie opadłam z sił i żalu. Kłócilismy sie , ale zwykle on i tak sie potem odzywał i wyciagał ręke na zgode, a teraz cisza i totalne ignorowanie mnie. A kłótnia była w sumie o nic. Ehhh:-(

Gość gość
Jeśli nie masz siły, to upuść Jemu:D

Gość gość
Czlowiek ma taki chory umysl, że dręczy sie i robi sobie nadzieje. Mialam kiedys faceta co po roku nagle zmienil zdanie i to dawalo mi światlo w tunelu, ale teraz to juz chyba koniec. Brakuje mi rozmow z nim. Czuje pustke:-(

Gość gość
Odezwij się do niego, przeproś go za wszystko i myślę, że bedzie dobrze! Niedawno miałam podobną sytuację ale jak ochłonęłam przprosiłam go ( niestety to była moja wina i bardzo go zraniłam w ostrych slowach ), potem było chwilę "sztywno" ale wszystko wróciło do normy. Wiem, że on docenił to, że nie grałam "księżniczki", uznałam swoją winę i przeprosiłam go.

Gość gość
Czlowiek ma taki chory umysl, że dręczy sie i robi sobie nadzieje. x Nie człowiek tylko kobieta!

Gość gość
zależy czy robilas mu klotnie o głupoty czy po prostu czulas się nieszczesliwa. ja poznałam myslalam, ze ideal, niestety szybko wyszlo jaki z niego egoista i d**ek, coraz częściej bylam nieszczesliwa, czułam zal, a on mi mowil, ze robie problemy z niczego, później udało mi się zwiazac z chłopakiem o którym zawsze marzyłam, o dziwo z nim jest inaczej, rozumie mnie, nigdy nie jestem smutna, robi wszystko by mnie uszczesliwic

Gość gość
U mnie poszło o to że nagle w rozmowie napisałam mu że on mnie sie czepia o wszystko, a innym pozwala żeby sie z niego śmiali. Nagle wkurzyl sie i zamilkl

Gość gość
gość dziś - a czy Ty robisz coś w ramach WZAJEMNOŚCI, żeby uszczęśliwić jego? Takie z Was dziewczyny "księzniczki"- tylko czekacie, żeby faceci wokół Was tańczyli. Dajcie im też coś od siebie! To pisała autorka odpowiedzi 19.35.

Gość gość
Ja byłam dobra dla niego w miarę, w 90 % on prowokowal kłótnie. Były to raczej drobne sprzeczki, ale zawsze. A teraz obrazil sie w sumie onic. O to że dowiedzialam sie że jego koleżanka go ponizyła w klubie wśród znajomych. Wielkie halo zrobil

Gość gość
Słucham starego hip hopu żeby poprawic sobie humor i nawet troche dziala