Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

inteligentny facet

Polecane posty

Gość gość
Gratuluje doboru znajomych jak nie wiecie kto to jest inteligentny facet :D i karmicie gawiedź nazwiskami o wysokim IQ których i tak nie znacie osobiście. Zwykle tak jest, że dobiera się znajomych o podobnych cechach intelektualnych, zainteresowaniach ... więc już wiecie dlaczego nie znacie faceta o większym ilorazie inteligencji :D

Gość gość
gość dziś Gratuluje doboru znajomych jak nie wiecie kto to jest inteligentny facet smiech.gif i karmicie gawiedź nazwiskami o wysokim IQ których i tak nie znacie osobiście. Zwykle tak jest, że dobiera się znajomych o podobnych cechach intelektualnych, zainteresowaniach ... więc już wiecie dlaczego nie znacie faceta o większym ilorazie inteligencji smiech.gif x Vice versa kolego :)

Gość gość
Koleżanko ja nie napisałem, że nie wiem kto to jest inteligentna kobieta :D mhehehe

Gość gość
No przecież według Ciebie nie istnieją inteligentne kobiety :)

Gość gość
To ty napisałaś nie ja.

Gość gość
To ty napisałaś nie ja. x Nie zaprzeczasz wiec tak uważasz. Moje zdanie jest odmienne od Twojego, znam wiele inteligentnych kobiet i inteligentnych mężczyzn.

Gość gość
slepych nie krzywdz (w tej chwili rozpoznawanie kolorow wirtualne jest juz mozliwe)

Gość gość
Nie zaprzeczam bo się nie spieram o to. Znam inteligentne kobiety jeśli już muszę się przyznać, odniosłem się tylko do tego co piszecie a ty próbujesz wcisnąć swoje słowa w moje. Nie neguje tego, że są inteligentne kobiety mam nadzieje, że znowu nie zostanie to źle odebrane :D

Gość gość
gość dziś w takim razie zwracam honor. Ja nie zaneguje Twojego wpisu ale zrobi to zaraz jakiś pseudo inteligentny. Masz rację pyta się kobieta, która inteligencją nie grzeszy skoro nie wie jaki jest inteligentny mężczyzna :)

Gość gość
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem bo często środowisko i otoczenie nie jest zbyt "rozgarnięte" i niestety pozostają takie znajomości. Tyle, że pytanie czy są inteligentni faceci i tłuszcza przyklaskuje temu, że nie ma, poza jednym wyjątkiem, który się oburzył bo zna inteligentne kobiety jak i facetów, dodatkowo zaskakuje bo zamiast odpisać autorce tematu jak on wygląda to próbuje wciskać swoje głodne kawałki w to co pisze :D Teraz piszta sobie o kolorach, ślepych i puszczajcie "śmieszne" filmiki Bajo

Gość gość
Przepraszam bardzo, lecz nie rozumiem tematu. Można zapytać o jakim typie inteligencji jest mowa i o co chodzi?

Gość gość
kobiety takie inteligentne a nawet mapy nie potrafią przeczytać czy zaprogramować tv albo wgrać nowy system do komputera

Inteligentny facet, to taki, który potrafi za mną nadążyć ;-)