Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa oburzyla się ze nie będzie nas na weselu

Polecane posty

Gość gość

Kuzyna mojego męża,którego maz widzial ostatnio z 15 lat temu. Jak jej powiedziałam nie przyjedziemy to była bardzo zniesmaczona,bo jego rodzice przeciez u nas byli(tego kuzyna z dziewczyna nie bylo). Zapomniała tylko ze my mieszkamy w uk i dla nas koszt podróży w sierpniu to około 450f.plus dojazdy na i z lotnisk. A my braliśmy ślub w Polsce i ciotka z wujkiem miała do nas ok 4h drogi samochodem. A prawda jest ze gdybyśmy ślub wzięli w UK to nikt by do nas nie przyleciał bo każdemu lacznie z tesciami byłoby szkoda wydać tysiąca czy dwa na samą podróż. Powiedziałam jej to grzecznie niby przytaknela a tu się dowiaduje ze na nas wszędzie gada. Jeszcze co innego gdyby to była siostra męża czy brat ale nie kuzyn którego na ulicy by nie poznał. Uważacie że teściowa ma rację?

Gość Kibitz
Primo: nie teściowa tylko świekra, secundo: wal sukę równo między oczy, będziesz miała spokój na całe życie jak się obrazi.

Gość gość
Up

Gość gość
jaka teściowa...

Gość gość
Uważam, że na wesela dawno nie widzianej (lub dalekiej) rodziny nie ma żadnego obowiązku przyjeżdżać. Gdybyście chcieli to ok, ale jeśli nie chcecie to po co. Na Waszym miejscu też bym pewnie nie przyjeżdżała.

Gość gość
a daj spokój! te stare raszple żyjące dalej prl-em, które w życiu się o nic nie martwiły, niczego nie finansowały i nie organizowały, bo od tego było państwo i mąż to sobie mogą pierdzielić, bo pojęcia o prawdziwym życiu nie mają. olej debilkę

Gość gość
Co najśmieszniejsze ze siostra męża która mieszka w Polsce też zapowiedziała ze nie wybiera sie na to wesele i w tym wypadku nie ma komentarzy. Najlepiej zarządza się czyimiś pieniędzmi.