Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lecimytutaj

CO ROBIC FORUMOWICZE, PORADA UCZUCIOWA

Polecane posty

witam, mam problem, w sumie to nie problem bo przeszlosc. 2 lata temu na dobre rozstalem sie z dziewczyna darzyłem ja mocnym uczuciem ale niestety rozpadlo nam sie to, przez pewien czas po rozstaniu spotykalismy sie pod pretekstem "tesknoty" tylko na seks az dowiedzialem sie ze znalazla sobie chlopaka zakonczylismy wszystko, ale odkad ma chlopaka sporadycznie pisala do mnie(ze swojej inicjatywy), momentami mam wrazenie, ze chce zrobic na zlosc swojemu obcenemu chlopakowi piszac ze mna bo kilka razy sie juz o tym dowiedzial po czym przerywalismy pisanie, ale onaw raz znajdywala sposob zeby pisac tak zeby sie o tym nie dowiedzial. bylo to mocne uczucie i nawet jesli na stopniu kolezenskim nie umiem zerwac z nia kontaktu. czesto pisze kiedy moge do niej wpasc, ale tylko wtedy mozemy sie spotkac jak juz jej chlopak pojedzie i jade do niej na balkonik ona wychodzi i przegadujemy cala noc + oczywiscie nie wytrzymujemy napiecia i dochodzi do innych rzeczy - nie seksu jak cos. co raz pisze, kiedy przyjade, ale rozpoczalem proces olewania jej totalnie, ale ona dalej pisze. dodam, ze dlugo trwalo nasze rozstanie, po prostu przez to co sie miedzy nami wydarzylo nie moglibysmy byc razem nawet jak bysmy chcieli, ze wzgledu na rodzicow owej dziewczyny i ludzi dookola ktorzy widzieli co wyprawiamy. nie wiem juz sam co myslec, codziennie piszemy ja staram sie nie odpisywac ale ona dalej swoje... co zrobic w tej sytuacji.. nie potrafie jej postawic ultimatum "albo ja albo on" bo to szczeniackie i nie w moim stylu. gdyby chciala to by sama to zrobila i ja nie mam do tego prawa, zeby po tylu latach nagle zaczac okazywac ze mi sie to nie podoba. sytuacja bardzo mnie meczy i nie wiem co dalej. czy ma ktos jakis pomysl zeby z tego wyjsc zwyciesko? moj plan jak narazie jest taki zeby po prostu dawac jej do rozumienia ze mi wcale nie zalezy, i czekac na jej ruchy, ktore jak narazie sa na plus, nie ma dnia zeby do mnie sie nie odezwała. ja jak narazie twardo do niej sam nie pisze.

Gość gość
Znajdź sobie chłopie INNĄ DZIEWCZYNĘ. Proste?!