Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnieprawiczek

Czy 30 letnia kobieta może jeszcze być dziewicą ?

Polecane posty

Gość gośćnieprawiczek

Wiem, głupie pytanie, nigdy to nie grało dla mnie żadnej roli aż w końcu samemu mi się przytrafiło. To świerza znajomość i nie wiem, czy opowiada mi bajki, czy mam jej zaufać, jak się w ogóle zachować ? Musiałem się mocno trzymać, żeby nie wybuchnąć śmiechem, teraz mi wstyd, może na prawdę tak jest. Dziwi mnie to, bo nie jest ani brzydka, ani głupia i nie spotkała do tej pory tego odpowiedniego ?

Gość gość
Wartościowa kobieta d******py tylko mężowi. Reszta to ździry.

Gość gość
Ja znam dwie, jedna ma 35, druga 34. Pierwsza jest bardzo nieatrakcyjna, druga bardzo wybredna. Znam też 2 prawików po 30... obaj są dość dziecinni.

Gość gość
Sa nawet takie, co do smierci pozostaja dziewicami. Potem robaczki dokonuja defloracji.

Gość marika4
Oczywiscie, ze moze byc dziewica i nie ma z czego sie smiac. To nie zawsze zalezy od tego czy kobieta jest atrakcyjna czy nie. Jest tez cos takiego jak zasady. Ja np. postanowilam sobie, ze zachowam czystosc do slubu i tak tez zrobilam i czuje sie z tym szcesliwa. Nie ma nic lepszego niz para, ktora jest dla siebie pierwsza i nie ciagnie sie za nia przeszlosc łózkowa z innymi i porównania, wypominania itp. Szkoda, ze jest teraz taka moda, ze ni pojscie z kims do lozka jest powodem do wstydu. Co ma pomyslec ta dziewczyna, ktora prawie wysmiales? Nawet mlode dziewczyny chca wczesnie stracic dziewictwo, zeby nie byc "gorsze".

Gość gośćnieprawiczek
Nie wiem czy ma zasady, czy nie. Z tego co mówiła wynika, że nie spotkała jeszcze tego odpowiedniego, aż trudno w to uwierzyć, z tego co słyszałem, to nawet nasz szef kiedyś palił do niej cholewy, czyli jest atrakcyjna, nie tylko w moim mniemaniu. A ja się zastanawiam czy warto, moja przeszłość jest dość bogata, nawet jednorazowy seks się zdarzał, wątpie czy będzie z tego zadowolona.

Gość gość
"Z tego co mówiła wynika, że nie spotkała jeszcze tego odpowiedniego, aż trudno w to uwierzyć" No ta moja 34-letnia koleżanka też nie spotkała tego jednego. Może nie tak łatwo teraz spotkać wolnego faceta o 3 lata starszego, wzrostem między 180 a 185, o kasztanowych kręconych włosach, do ramion, zielonych oczach, z wykształceniem wyższym artystycznym, zainteresowanego Celtami i Japonią, zarabiającego powyżej 6 tys. netto, znającego 3 języki obce, mającego prawo jazdy etc.

Gość gość
a ty prawiku co zalozyles temat ile masz lat ? z niej sie smiejesz a ciebie zadna nie chciala zj***e

Gość gość
gość dziś hahahahaha taka zachowa cnotę do śmierci.

Gość gość
a ty prawiku co zalozyles temat ile masz lat ? z niej sie smiejesz a ciebie zadna nie chciala zj***e x Ktos tu czytać nie umie ;)

Gość gośćnieprawiczek
Faktycznie, ja też bym Tobie nie pasował, jestem o rok młodszy, 188cm, ciemny blond na jeża, niebieskie oczy, wykształcenie wyższe ale techniczne, interesuje mnie starożytny Rzym, znam tylko dwa języki obce, prawko mam, gablote też no i zarabiam trochę więcej, niż Twoje minimum. Ciekawe, co moja dziewica we mnie widzi.

Gość gość
gośćnieprawiczek nie wiem co ona w Tobie widzie ale jeżeli to co o sobie napisałeś jest prawdą to nie głupia z niej dziewczyna ;) A Ty co w niej widzisz?

Gość gość
Mi byś nie pasował? Ja nie szukam tego, co koleżanka :) Koleżance na pewno byś nie pasował - wystarczy inny kolor oczu, a już odrzuca faceta :D

Gość gośćnieprawiczek
Trudno powiedzieć, pracuję tu dopiero od nowego roku, to ona wprowadziła mnie w tutaj panujące arkana „sztuki“, ma już ponad pięcioletni staż, na początku podchodziłem do niej z dystansem, nie przypuszczałem, że ktoś w tym wieku może być jeszcze wolny, prędzej „znowu“ wolny. Za pierwszy kwartał mieliśmy najlepszy wynik w korpie (nie tylko w Polsce) i nasza współpraca zaczęła się zacieśniać, nie chciała pracować z nikim innym, no i nasze relacje „towarzyskie“ zaszły tam gdzie zaszły, jest dla mnie bardziej przyjacielem niż jakąś tam wielką miłością.

Gość gość
Jest możliwe żeby atrakcyjna kobieta po 30-ce była dziewicą. Mnie tylko zastanawia dlaczego bo to tłumaczenie, że nikogo odpowiedniego nie spotkała jest dziecinne, może ma też jakieś wygórowane kryteria co do kandydata na rozprawiczenie, a może jest z tych oziębłych kobiet i seks dla niej może w ogóle nie istnieć. Nie wiem nie znam jej może być wiele innych przyczyn, których Tobie nie powie.

Gość gośćnieprawiczek
Może jej wzrost (186) ? Mnie akurat nie przeszkadza ale mogę sobie wyobrazić, że co poniektórym skrzatom już tak.

Gość gość
Ho ho to spora kobieta z niej ale jak sam napisałeś ma powodzenie więc nie tylko Tobie jej wzrost nie przeszkadza, może jej przeszkadza gdy mężczyzna jest niższy od niej lub równy.

Gość gość
No to faktycznie ogromna kobieta.

Gość gość9911
Tłumaczenie, że nikogo odpowiedniego nie spotkała nie jest dziecinne, dla mnie jest odpowiedzialne. W czasach gdzie 1/3 małżeństw się rozwodzi, a mnóstwo dzieci jest wychowywanych przez samotne matki chyba dobrze jest nie szukać na siłę kandydata. Ale zawsze tak było - grupa bezwolnych baranów żyjąca "trendi" dziwi się, że ktoś myśli samodzielnie i nie podlega naciskom otoczenia. Myślę, że każdy kiedyś był w kimś zakochany, ale nie koniecznie z wzajemnością, ale już nie każdy będzie się pakował w związki bez uczucia i w związku z tym wybierze samotność przynajmniej przez jakiś czas, a może nawet całe życie.

Gość gośćnieprawiczek
Bez przesady, z jej 67 kg wygląda przy moich 100 kg jak kruszynka.

Gość gość
owszem, bo ma zasady.bywaja 18-letnie latawice i nawet 40-letnie dziewice.a pytanie idiotyczne, tak jakby wiek zobowiazywal do dawania na prawo i lewo, kto tylko sie nawinie.to taka co koniecznie sie musi rozdziewiczyc bo inne juz to zrobily jest zenujaca i niedojrzala, a nie dziewica w pewnym wieku.Inna sprawa jak 30-latek nie pracuje i siedzi u mamusi na garnuszku, to jest wstyd i hanba

Gość gość
gość9911 to nie jest odpowiedzialność a strach przed życiem. Rozumiem gdy kobieta jest mało atrakcyjna i za dużego wyboru nie ma ale inteligentna ładna kobieta? Wyjątki zdarzają się choć z reguły takie ładne samotne mają jakiś defekt dlatego nigdy nie byly w związku.

Gość gość
gość dziś Dlaczego mnie obrażasz? Nic ci nie zrobiłem.

Gość gość
A była kiedyś w związku? Bo to, że jest dziewicą jakoś specjalnie mnie nie dziwi, ja też nie uległam presji i bardzo późno straciłam dziewictwo.

Gość gość
gość dziś Przez takich jak ty o rodziców którzy spieprzyli mi dzieciństwo mam fobie społeczną, nerwicę lękową, depresję (próby samobójcze), psychozy i zaburzenia obsesyjno-kompulsywne. Ale spychaj dalej wszystkich na margines i surowo osadzaj. Zadedykuję ci moje samobójstwo. Nie chcę żyć z takimi ludźmi :/

Gość gość
gość dziś pomiedzy 18 letnimi latawicami a 30 letnimi dziewicami sa normalne kobiety. Na kafe jak zwykle jest albo czarne albo białe inne kolory nie istnieją.

Gość gośćnieprawiczek
Nie, nie była, co nie znaczy, że nie ma „doświadczenia“ z facetami. Jeden leciał na jej kasę, jak się później okazało, miał nieziemskie długi, nawet za granicą. Drugi żonaty. Trzeci „uduchowiony“, okazało się, że kształci się na pastora czy popa, stąd to jego „uduchowienie“. Był też „lekarz“, czyli pomocnik w prosektorium, biznesmen z „Lotosu“, czyli pracownik stacji benzynowej, itd. Ludzie mają fantazję.

Gość gość
Ja byłam do 33 roku życia dziewica. Do tamtej pory spotkalam kilku mężczyzn, w których byłam zakochana albo zauroczona,nawet bym to dziewictwo straciła z nimi,no i była z nimi w związku, ale oni wybrali inne kobiety.To się nie narzucalam przecież. POZNAalam też facetów, którzy chętnie by się przespłali że mną, ale ja się nie mogłam przemoc. A takie na sile tracenie dziewictwa z osobą, do której nic się nie czuję to zły pomysł. To tak jakby facet przespas się z babka, która nic a nic go nie pociąga. Tak więc jak miałam 33 lata trafiłam dopiero na odpowiednią osobę. I jakoś poszło. A wymagania miałam całe życie naprawdę malutkie. Na szczęście się to zmieniło.

Gość gość9911
Gość 11.33 - W Twojej opinii może to być strach przed życiem. Ale to jest tylko Twoja opinia, która ma znaczenie tylko dla Ciebie. Bo sytuacji życiowych jest prawie nieskończenie wiele. Ludzie też mają różne priorytety i prawo wyboru w jaki sposób chcą żyć, a Ty chciałbyś ich tych praw pozbawić, chciałbyś żeby żyli w sposób jaki dla Ciebie jest oczywisty.

Gość gość
Nie, nie była, co nie znaczy, że nie ma „doświadczenia“ z facetami. Jeden leciał na jej kasę, jak się później okazało, miał nieziemskie długi, nawet za granicą. Drugi żonaty. Trzeci „uduchowiony“, okazało się, że kształci się na pastora czy popa, stąd to jego „uduchowienie“. Był też „lekarz“, czyli pomocnik w prosektorium, biznesmen z „Lotosu“, czyli pracownik stacji benzynowej, itd. Ludzie mają fantazję. gość dziś X No więc sam widzisz na jakich facetów trafiała. Z którym miała to zrobić, z pastorem, czy żonatym? :)