Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do nie pracujacych mam majace dziecko w szkole

Polecane posty

Gość gość

co robicie. czym zajmujecie sobie czas? ja siedze dopiero 4dzien w domu i szaleje z nudow.

Gość gość
Jeżdżę na zakupy gotuje sprzatam.spotykam sie z przyjaciółkami ale to zazwyczaj wieczorem, poza tym czytam.

Gość gość
Aktualnie doprowadzam do używalności ogródek.

Gość gość
przez ostatnie 5 lata praca. dziecko najpierw w przedszkolu potem szkola. ciezko mi sie odnalesc na bezrobociu

Gość gość
Ja w domu po operacji, ale szczerze nie narzekam :)

Gość gość
To idz do pracy jak kazdy normalny czlowiek :O

Gość gość
Ja jestem w domu już osiem lat z dzieckiem . Córka chodzi do szkoły a ja gotuję (uwielbiam gotować wymyślne potrawy szukam nowych przepisów) , sprzątam , dbam o ogród , koszę trawnik , robię zakupy , odrabiam lekcje z córką , wożę ją na różne zajęcia , spędzamy razem miło czas. Poza tym czytam, siedzę na kafe , dbam o siebie ćwiczę , robię manicure sobie i koleżankom , spotykam się z koleżankami , jest tyle możliwości :)

Gość gość
Inteligentni ludzie nie nudzą się -prawda stara jak świat.

Gość gość
Ta osoba wyżej ściemnia. Kto normalny ma czas na tyle rzeczy w ciągu dnia? Prawda jest taka, że samo przygotowywanie posiłków i wożenie zajmuje kupę czasu, a gdzie jeszcze czas, żeby usiąść i coś zrobić. Chyba że ci dziecko samo chodzi i wraca ze szkoły i samo sobie robi kanapki, płatki i odgrzewa w mikro obiad.

Gość gość
skoro ci się tak nudzi to poszukaj pracy chociaż na pół etatu?? nie rozumiem tego nudzi ci się ale do pracy nie pójdziesz? jak nie chcesz isć na cały etat to chociaż na pół, albo inna praca typu kilka dni w tygodniu

Gość gość
myslisz ze nie szukam na czesc etattu. bo ciezko mi sie odnalesc w domu po tylu latachpracy.

Gość gość
Zależy czasami jadę na jakąś fuchę i zarobię tyle co mąż przez tydzień. Czasami posprawdzam u pośredników co tam dla mnie mają i w jeden dzień przytulę dniówkę nawet 300zł. A czasami idę na basen i pływam albo śpię. Rzadko coś robię w domu bo nie lubię domowych obowiązków.

Gość gość
Ja jestem w domu co prawda z 3 latkiem starsze w szkole i mam dość wiecznie coś do zrobienia zakupy to znowu do lekarza z synem do szkoły zawieźć odebrać obiad lekcje pranie prasowanie sprzątanie rzygać juz tym