Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmiałam się z grubych kobiet, a po ciąży sama jestem gruba i nie moge schudnąć

Polecane posty

Gość gość

to strasznie męczące, to trzymanie diety, ćwiczenia, a rezultaty strasznie mizerne... kiedys jako nastolatka jadłam co popadnie, wręcz się zażerałam, czesto wymiotowałam bo się przejadłam np obiadem, potem kompotem, potem chipsy, cola, paluszki, pączek, owoce i rzyg...

Gość gość
Nie martw się, teraz z Ciebie się będą śmiali. Ta spirala nigdy się nie zatrzymuje.

Gość gość
dobrze ci tak GRUBA KROWO!

Gość gość
rzygałaś to byłaś szczupła, teraz też rzygaj

Gość gość
zyganie w schudnieciu nie pomoze.Spowoduje jedynie ze zacznie jesc jeszcze wiecej i wpedzie sie w chory kolowrotek. Musisz calkowicie zmienic swoje nawyki zywieniowe.Nie jakies diety cud na chwile tylko calkowita zmiana.Zdrowa nieprzetworzona zywnosc,unikanie cukru,stałe,regularne posiłki no i oblicznie swojego zapotrzebowania.A potrm odjecie od niego okolo 400 kcal.W ten sposob nie ma sily zeby nie schudnac. Nie w miesiac moze ale juz w rok calkiem sporo. Tylko musisz na stale pozegnac sie z marzeniami o przejadaniu sie,paczkach,kompotach,czipsach itd. Nie mowie zeby jesc malo i sie glodzic bo odchudzajac sie mozna jesc naprawde duzo ale calkowicie zmienic podejscie do jedzenia.Sukces gwarantowany.Powodzenia. A z tym że się śmiałaś... Syty głodnego nigdy nie zrozumie.Wielu ludzi nie rozumie problemu nadwagi puki sami nie zaczna go miec.Tak bywa.Nie rozpamietuj tego bo to nic nie da:-)

Gość lubię lato
Ja po ciąży czułam się jak mały wieloryb. Masakra jakaś wszystko mnie męczyło i ciągle byłam zlana potem. Nie miałam czasu ani siły na cwiczenia, bo wiadomo po urlopie narobiło się zaległości w pracy. Ale znalazłam swój patent : kupiłam sobie suplement na bazie zielonej kawy IQgreen i waga powoli wróciła do normy. Wiadomo że od samych tabletek cudów nie będzie, ale metabolizm znacznie mi przyspieszył.

Gość gość
hej, ja po ciąży to wyglądałam paskudnie :O przed ciążą - zaszlam jak miałam 28 lat - to wazylam 52-53 kg a mam 162 cm. fajnie wyglądałam. kilka dni pred porodem waga ... 73. pół roku po porodzie mialam nadal aż 64-65. teraz mam 57 kg i dzieko ma juz preawie 2 lata i nie mogę wrócić do wagi chociażby 54 kg ... za nic. a biegam (ale rzadko i tylko 6-7 km za kazdym razem) , skaczę ze skakanką, czasem zumba ale to 1-2 razy w miesiacu ... nie jem słodyczy tlyko w niedzielę co nieco, nie jem prawie wcale chleba, ryżu białego, unikam nadmiaru owoców typu te słodkie jak ananas, winogrona, gruszki ... ... ech :O ale ważne, że dziecko zdrowe !!!!!

Gość gość
Tylko glupcy mysla ze cale zycie beda szczupli. Nasze organizmy sa tak skonstruowane, ze gromadza tluszcz gdy tylko sie da. Im jestesmy starsi, tym wiecje. Trzeba byc idiota, zeby sie smiac z grubych. .

Gość gość
Można przyjmować suplementy które wspomagają odchudzanie jak to połączycie z dietą i ćwiczeniami osiągnięcie efekty.Pozdrawiam http://nplink.net/mcDOp3H6

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość zmiany191
Jasne gdy połączysz suplementacje ja akurat przyjmuję African Mango http://szczupla-kobieta.pl z dietą i nawet spacerami z maleństwem to kilogramy będą spadały całkiem szybko;) ja sama wiem coś o tym bo gdy moja Iga skończyła rok zaczęłam dietę z suplementacją i właśnie spacerami szybkimi i długimi i tak w pierwszy miesiąc zrzuciłam 5kg później to już tylko z górki!

Gość gość
poszukaj zabiegów body after baby. Pomagają schudnąć i przede wszystkim poprawiają skórę.

Gość betattia
Po ciąży to generalnie jest chyba ciężko schudnąć, sama się męczę z 15kg dodatkowymi. Szukam na internecie jakichś metod, pomocy żeby dodatkowo się wspomagać w diecie. Ostatnio trafiłam na pozytywne opinie o jagodach acai. Poszukam coś i wypróbuję jakiś suplement. A co mi tam...

Gość gość
Nie martw się teraz my się z Ciebie nabijamy

Gość gość
Ruch, w miarę mało węglowodanów i slodyczy. I waga leci. Im więcej ruchu tym lepiej. Sprawdzone na sobie :).

Gość gość
ja 2 miesiące po porodzie waże 42 kg i nikt nie dowierza że 2 mieś temu urodziłam...powiem szczerze że w ciąży miałam wyjątkowy jadłowstręt(aż się bałam że może cos nie tak być z małym) generalnie miałam totalny brak apetytu i wciskałam w siebie na siłę... a teraz jem jak opętana, waga stoi...aczkolwiek ja akurat nigdy z grubszych osób się nie smiałam, często nawet się spotykam z tym że moje koleżanki które np. mają jakąs tam nadwagę- są tak śliczne że aż mam wrażenie że jakby były chude to by im to nie pasowało;p :) z reszta to że jest się grubszym to nic strasznego... patrz pozytywne strony : jeśli chcesz schudnąć to wierz mi że redukcja z wyżsezj wagi jest łatwiejsza niż np. tak ja ja żeby osiągnąć jakąś tam wymarzoną sylwetke tera: muszę 10 kg przytyć, potem 7 schudnąć potem znów 5 przytyć i pracować nad docelową sylwetka , a ty w tym momencie zaczynasz dietę czyli tniesz kcal (zaczynaj od wysokich kcal żeby mieć z czego ciąć) za 1 mieś wrzuć ćwiczenia (ciężarki itp- żeby budować elegancko mięśnie, a później wrzucaj coraz to większe ilo sci kardio- sukces gwarantowany ;)

Nie musi się Pani męczyć z tymi dietami i ćwiczeniami,wystarczy że zacznie Pani stosować suplement diety IQacai,ja go stosowałem i schudłem 7 kg bez żadnych diet.

Gość Daniel45
Moja żona też miała problem z wagą,po ciąży.Stosowała kilka suplementów diety,ale wyraźną różnicę było widać tylko po IQacai,zachęcam do spróbowania

Gość Olaaa8
Też nie potrafiłam po ciąży schudnąć,ale mąż kupił mi suplement diety IQacai i wreszcie mi się udało ! W kilka tygodni straciłam 5 kg,bez większego wysiłku.

Gość gość
oho... reklma kolejnego nic nie wartego specyfiku rzekomo odchudzającego . CUDÓW NIE MA... nie wierzcie w to bo nie działa ..odchudza skutecznie tylko PORTFELE !!!!!