Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie na luzie, co was obrzydza? bo mnie dziwna rzecz .....

Polecane posty

Gość gość
pomidory, jak ktoś je przy mnie jabłko, ogryzki

Gość gość
"Ostatnio oglądałam warsaw shore i jakaś dziewczyna w kiblu zrobiła obcemu kolesiowi w klubie, " vvvvvvvvvvvvvv a gdzie takie seriale/filmy lecą?

Gość gość
stopy.... fuj

Gość gość
Mnie brzydzą małe dzieci z parówkami, biszkoptami i innym takim żarciem w lepkich łapkach. Gdy takie dziecko się zbliża, muszę powstrzymywać pisk obrzydzenia, zupełnie jakby pająk na mnie galopował (pająków też się brzydzę). (Dodam że moje dziecko nie ciamkało między ludźmi i czegoś śmierdzącego, tłustego, rozmamłanego. Jadło w domu a potem myło ręce, jeśli na dworze, to albo coś suchego albo przy mnie z czyszczeniem rąk później.) Szkoda że matki nie wiedzą że ktoś z obrzydzenia może zwymiotować na ich dziecko, gdy ono łazi między ludźmi z parówką w jednej ręce i wkręcając drugą rękę w czyjeś włosy czy czyszcząc sobie te ręce o też czyjeś ubranie.

Gość gość
mtv polska - tam chyba puszczaja warsaw sh. o kutfa to tv schodzi juz na dno. pomyslcie ze dzieciaki to ogladaja :D

Gość gość
oprocz gowienek i lodzikow jest cos co powala wszystko.jak w niektorych filmach pala kogos zywcem, skalpuja, wypruwaja flaki itp. i pokazuja to szczegolowo.od razu rzygam jak przez przypadek popatrze, juz teraz mi sie niedobrze robi.nawet jak czytalam w Quo vadis jak na stadionie lezaly powydzieranie przez lwy pluca i inne narzady, to polecialam sie shaftac

Gość gość
mnie obrzydzają przetłuszczone włosy, zwłaszcza takie długie przetłuszczone u faceta, jak taki podstarzały rockman ma siwe rzadziutkie włosy długie do ramion, to wygląda idiotycznie i odpychająco, obrzydza mnie też jak ktoś sepleni mocno i przy tym pluje, mam takiego kolegę i zawsze zasłaniam przy nim kufel z piwem bo boję się, że mi tam napluje :)

Gość gość
A mnie obrzydza srom krów i jeszcze jak srają to gó/wno odbija się o niego. I takie włosy zwisające.