Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś zna kobiety spod znaku byka?

Polecane posty

Gość gość

czy są warte czegoś? jak wypadają na tle innych?

Gość gość
Znam - była moją żoną przez 22 lata. Odradzam ;-)

Gość gość
Jestem bykiem. O sobie...romantyczna, zaborcza, świetna kochanka, pracowita, sumienna, pedantyczna, ale materialistka.

Gość gość
Znam- jest moją żoną od 13 lat Polecam :)

Gość gość
to może lepszy ten lew? te same plusy a mniej materializmu :-)

Gość gość
Jestem bykiem mogłabym powiedzieć o sobie to samo co koleżanka dwie odpowiedzi wyżej :)

Gość gość
Jestem z pod znaku Byka nie trawie ludzi z pod znaku Lwa i skorpiona. Uwielbiam ludzi którzy urodzili się w znaku Barana

Gość gość
podobno są stałe w tym co robią te byki? :-P

Gość gość
Stałe to fakt!

Gość gość
stałe i to bardzo, nie lubią zmian

Gość gość
tylko stałe na plus czy minus? :-)

Gość gość
Ja jestem spod znaku byka:)

Gość gość
fajnie, a jak wpadacie byki z furię, to co? Korrida z facetem?

Gość gość
Nie. Ja już się nauczyłam, żeby po prostu odpuścić i się nie odzywać.

Gość gość
To urodzone dyplomatki, wyważone, dążą do ugody prawie zawsze

Gość gość
to jak wyrzucanie emocje? przecież jesteście KOBIETAMI? i to BYKAMI :-P tylko nie mówcie że jesteście barankami? facet musi wam się podporządkować? dominujecie pewnie :-P

Gość gość
Kobieta z pod znaku byka, dokladnie to samo co napisala kolezanka wyżej, z tym ze kochamy zwiazki partnerskie a nie dominacje , pragniemy mezczyzny konkretnego a wtedy stworzymy mu niebo w zwiazku:)- bardzo wazne -byczyce sa zazwyczaj bardzo wierne, zwiazki buduja od podstaw na b. silnych fundamentach, zaczynajac od obustronnego szacunku.

Gość gość
czyli jesteście, że co napalone? nie dacie sobie w kaszę dmuchać?

Gość gość
ludzie spod znaku byka sa dziwni...maja w sobie to cos ze sa atrakcyjni itd i mimo to o wszystko zazdrosni,o kolezanke ktora ma inne kolezanki,o faceta bo zamienil slowo z inna ,bardzo chcieliby kontrolowac kazda sytuacje a jak cos nie idzie po ich mysli to obraza dlatego nie maja wielu znajomych jesli w ogole........jednym slowem wredni ,nie polecam

Gość gość
ale moze taka ma jakas tajna energię.. a wredna jest każda laska przed etapem wypalenia zwiazku

Gość gość
Byk to znak ziemi, najlepiej czuje sie w towarzystwie innych znakow ziemskich czyli z panna i koziorozcem. To nie prawda ze kontrolujemy inne osoby, mozliwe ze sytuacje :) Byczyce sa zazdrosne o swoich partnerow ale rzadko kiedy to okazuja,. Czesto dla byczkow glownym celem zyciowym jest rodzinka i wszystko co sie wokol niej kręci .Są bardzo kobiece i maja duze powodzenie.

Gość gość
nie polecam tego znaku nikomu,jak pisalam wczesniej bardzo dziwni ludzie,kobiety nie roznia sie niczym od mezczyzn,spotykalam sie z panem bykiem bardzo przystojny i bardzo zazdrosny ,mowilam ze nie ma obaw jak grochem o sciane,chcial mnie odseperowac od wszystkiego i wszystkich jak to nie pomagalo to wzbudzal zazdrosc taka dziecinada troche na koniec mnie zostawil nie bylo reakcji z mojej strony i nie zalewalam sie lzami z rozpaczy to zniszczyl mi samochod :/ (on mnie zostawil nie ja jego),kolezanka z pracy byk ,fajna na poczatku .ladna itd (byki maj w sobie to cos) ja no coz mina nadrabiam i ciuchem ,z czasem jej towarzystwo mi zaczelo sie troche nudzic i zaczelam tez a innymi ludzmi rozmawiac to najpierw dziwne spojrzenia a pozniej zaczela mnie unikac ........bardzo dziwni ludzie,zauwarzylam tez ze lubia obgadywac i innych ponizac zeby tylko kogos przy sobie zatrzymac,ale przeciez tak sie nie da,,,,,wiecej bylo przypadkow z bykami i duzo sie nie roznia........wspolczuje wam drogie byczki

Gość gość
Najcudowniejsze kobiety bardzo interesujące o których nie można zapomnieć bo mają niesamowitą magię w sobie. Takie są kobiety z pod tego znaku!

Gość gość
pewnie kobieta byk to napisala :/

Gość gość
Znam dwie szmaty - koleżanki spod tego znaku, jedna po tym jak facet ze mną zerwał fałszywie mnie pocieszała a była u niego w domu k****a j****a , a druga zerwała ze mną kontakt odkąd nie jestem z tym facetem, by jemu doopę lizać. Nie polecam, interesowne k****y

Gość gość
zgadzam sie ,wredna s****wa uprzykrzaja wszystkim zycie i lubia dawac ludziom kompleksy,jedna spotylkaka sie z takim gosciem to ten za niski,ten szczeka za malo wystajaca,tamten zle ubrany jak jej powiedzialam ze nie ma ludzi idealnych i zeby tak nie wybrzydzla bo zostanie stara panna to sie kolezenstwo skonczylo a jak ten niby za niski ja olal cieplym moczem to dopiero szalala nie wspominajac juz co sie dzialo jak zobaczyla go z inna naprawde ladna dziewczyna,bo im sie wydaja ze po rozstaniu facet bedzie marzyl o nich cale zycie bo sa wyjatkowe.........po roztaniu facet dopiero odrzywa drogie byczki,prawda jest taka ze jestescie nudne jak falaki z olejem nie ma w was zycia to samo dotyczy facetow......

Gość gość
Kobieta byk: -flirciara -stała w uczuciach -sexy -ma bardzo duże powodzenie u mężczyzn -ogien w łózku -swietna kucharka -dama w każdym calu -niesamowity urok osobisty

Gość gość
i przewaznie stara panna albo rozwodka z tymi wszystkimi zaletami ;)