Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakimi olejami i jak długo olejujecie włosy?

Polecane posty

Gość gość

Ja jestem dość początkująca olejująca :) ale już mam efekty (po niecałych 4 miesiącach, a olejuję 2 razy w tygodniu - czasem tylko raz). Ja trzymam oleje na włosach 2-3 godziny, nie lubię na noc bo mam takie włosy że muszę je myć wieczorem żeby rano dobrze wyglądały. jak myję rano, to są oklapnięte cały dzień, jak się przespię z umytymi, są rano fajniutkie ;) mi służy najbardziej lej lniany oraz czarnuszka ale wymieszane razem. porażka dla mnie to kokosowy. jak wy macie?

Gość gość
Ja od roku, mi akurat kokos pasuje, i jojoba. probowałam jeszcze awokado i tak sobie, za to rycynowy nie. ani migdałowy. ja dodaje czasem olejek rozmarynowy do oleju, kilka kropli.

Gość gość
dla mnie porazka to olej rycynowy :P kurcze, nie wiedzialam, ze tak szybko mozna miec efekty po olejowaniu- 4 miesiace przy olejowaniu 1-2 razy w tygodniu to calkkiem szybko :) ja mam teraz olejek arganowy- z Inoaru- dopiero zaczynam z nim przygodę, wiec czekam niecierpliwie na efekty :)

Gość gość
gość dziś żałosna reklama :O

Mieszanka olejków do masazu z Alterry. Nakladam na ok godzine przed myciem. Potem po umyciu daje go znowu na koncowki