Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość go16ść

Co te objawy mogą znaczyć?

Polecane posty

Gość go16ść

W ostatnim czasie miewałam problemy z zasypianiem, kładłam się około 22-23, a zasypiałam o 3-4. Teraz idę spać o 21, wstanę o 8-9 i czuję się niewyspana. Dopada mnie coraz częściej uczucie strachu, stresu, niepokoju, lęku i myślę, zastanawiam się, czego się boję, no ale niestety nie wiem. Bólu głowy nie doświadczam, ale zawroty tak, chwilami robi mi się ciemno przed oczami. Nic mi się nie chce i jestem wiecznie zmęczona. Nie pamiętam nawet co robiłam wczoraj i tydzień temu, z koncentracją jest u mnie coraz gorzej. Dodam, że jestem w młodym wieku, w następnym roku kończę szkołę. Mam problemy z nauką, nie koncentruje się w ogóle na tym co czytam, nie zapamiętuję. Najgorzej jest na lekcjach w-fu, bo stoję i wyłączam się całkowicie z lekcji i muszą mnie wołać. I to jest silniejsze ode mnie, nie mogę nad tym zapanować. Zamiast się uczyć, myślę o jakichś wymyślonych sytuacjach i mam nadzieję, że się spełnią, choć ostatnio kompletnie nic się u mnie nie dzieje, nie wychodzę ze znajomymi, siedzę w domu, nie wiem już jak z nimi rozmawiać i nawet trochę się boję. Poza tym to załamuję mnie fakt, że właśnie nic mi nie wychodzi, że u innych się ciągle coś dzieje, a u mnie tak nudno. I tu też odczuwam dziwny stres i jakąś niecierpliwość, bo z niecierpliwością czekam na jakieś zmiany, w które sama kompletnie nie potrafię zainwestować.

Gość gość
anemia