Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony ma mnie gdzieś :(

Polecane posty

Gość gość

Chce ślubu i dziecka, a on ciągle ma jakieś ale, że zmiana pracy, że musimy jeszcze poodkładać trochę, urządzić się itp. Ostatnio kupił mieszkanie ( sam, bo chciał zdecydować gdzie, ze potem je niby wynajmiemy po slubie a kupimy sobie drugie). I sie okazało że w bloku obok mieszka jego była. Zachwyca się nią nie wiem czym, kiedyś widziałam jej zdj na jego laptopie, owszem była ładna a teraz obraz nedzy i rozpaczy. Stał się nagle chętny wychodzić do sklepu, wynosić śmieci czy z psem isc na spacer choć to ja zawsze robiłam. Sex też jest jakby z musu...czy to przez nią? czy on nadal ja kocha? Czy można kochac kogoś po kilku latach z kim się było tylko pol roku?

Gość gość
niezła szmata z ciebie! lubisz być poniżana traktowana jak gó/wno? chyba tak, skoro z nim jesteś

Gość gość
Niestety ale chyba sama sobie odpowiedziałaś. Albo jesteś bardzo przewrażliwiona i wyolbrzymiasz albo on liczy na to że z nią coś wyjdzie dlatego na razie trzyma cię na dystans. Faceci niestety tak robią :(

Gość gość
Ale my jesteśmy razem ponad 2 lata, jak związał się ze mną to nie był z nią już 4 lata. jestesmy dorośli ja mam 27l on 31 więc czas już zakładać rodzinę. Jego była jest mężatką to juz wypadła z obiegu.

Gość gość
Pogoń dziada póki czas , bo życie sobie zmarnujesz

Gość gość
jestesmy dorośli ja mam 27l on 31 więc czas już zakładać rodzinę. xxx czas dla ciebie! on może sobie założyć rodzinę przed czterdziestką albo nawet i po!

Gość gość
Ja myślę, że intuicja dobrze ci podpowiada. Jesteś ta gorszą i nawet jako jego żona nią będziesz. Tamta może być i grubsza i brzydsza ale była dla niego chyba wyjątkowa.