Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda u was seks bez zobowiązań?

Polecane posty

Gość gość

Rozmawiacie ze sobą, pytacie co u siebie itd, przytulacie się? Czy to tylko seks i nic więcej?

Gość gość
Nie wygląda. Nie mogę się przemóc :(

Gość gość
Taki układ wyobrażam sobie tylko jako formę przyjaźni z elementem seksu. Sam seks nie dla mnie.

Gość gość
Przytulamy się, rozmawiamy, opowiadamy o swoich marzeniach...Jest cudownie!!! Wiemy,że nic nigdy z tego nie będzie oprócz seksu i nam to odpowiada.

Gość gość
nie wygląda... żaden seks... ani związany ani bez związania... nie ma...

Gość gość
My podpisaliśmy umowe ze w razie wpadki ojciec nieznany i zrywamy kontakt a ja szukam innej

Gość gość
My podpisaliśmy umowe ze w razie wpadki ojciec nieznany i zrywamy kontakt a ja szukam innej a tak na serio to jest zwykły sex bez uczucia czyli mechaniczne wkładanie i wykładanie penisa z pochwy nic poza tym żadengo całowania, przytulania...

Gość gość
Chciałbym seksu bez zobowiązań, ale jednak z pewną formą przyjaźni i oczywiście z dotykiem, tuleniem, całowaniem - wymianą myśli

Gość gość
A ile masz lat i z jakiej części Polski jesteś? I jaki jest Twój status, masz żonę, partnerkę?

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak seks bez zobowiązań, zawsze kończy się to tym że któraś strona chce czegoś więcej. W tego typu relacjach nie powinno się za bardzo angażować, lepiej nie interesować się sprawami drugiej strony, unikać zbytnich czułości, spędzania czasu razem poza łóżkiem, bo im więcej czasu się z kimś spędza tym bardziej się człowiek przywiązuje i o zakochanie nie trudno.

Gość gość
Mam zone I jestem z pol wsch polski

Gość gość
Jest moze kobieta z ten czesci polski

Gość gość
Jest tutaj moze jakaś chętna mężatka z Warszawy?

Gość smen
Ja też tak myślałem że mamy to ustalone ,było tylko bzykanko i koniec miałem wrażenie że robie za wibrator ale od pewnego czasu ona zaczyna mnie całować i przytulać zaczynam się martwić :-(

Gość gość
Spotykamy sie kilka razy w miesiacu. Wiecej piszemy sms, a gdy uzgadniamy spotkanie to jest prywitanie i od razu do rzeczy. Po wszystkim sie rozstajamy kazde w swoja strone. On ma zone ja jestem sama. O zonie dowiedzialam sie gdy pewnego dnia sie do mie s*******ila ze rozwalam jej malzenstwo i d***** jestem. Ale on uparcie dalej chcial sie spotykac a ze byl dobry to sie zgadzam dalej. Jest fajnie juz pol roku bzykamy sie bez zobowiazan

Gość gość
jak każdy seks bez zobowiązań. Spotykamy się, bzykamy i rozchodzimy się. Bez zbędnych pytań o swoje życie. Tzw. przyjaźnie z seksem to wg mnie patologia bo z przyjacielem się takich rzeczy nie robi to tak jak robić to z bratem czy ojcem.

Gość gośćczwórka
smen wczoraj Ja też tak myślałem że mamy to ustalone ,było tylko bzykanko i koniec miałem wrażenie że robie za wibrator ale od pewnego czasu ona zaczyna mnie całować i przytulać zaczynam się martwić smutas.gif :D biedak :( 44444 Jakoś sobie nie wyobrażam bez rozmowy przyjaźni. I krycia sobie du=py. 😴 To powinna być odskocznia od codziennych problemów, rachunków, rat kredytów hipotecznych, dzieciaków, zwierzaków ,wrednego szefa oraz partnera w gaciach przed telewizorem lub żony w piżamce w kotki- z Lidla. :P Sam seks na "sucho" mi osobiście by nie smakował. :(

Gość lauraa273232
U nas to wygląda tak ,że trwa to juz kolo 2 lat. On jest żonaty wiec powiedział, ze od żony nie odejdzie. Spotykamy się przeważnie to gdzieś wychodzimy np. na kolację, potem jest seks, czasem też jakaś wycieczka, spacer itd. Poza tym rozmawiamy co u kogo tam sie dzieje, całujemy się i przytulamy tez Ale nie było żadncyh deklaracji, były czułe słowa typu "tesknie , mysle o Tobie", on powiedział,ze czasem miał mi ochote powiedziec ,ze kocha, ale nie moze tego zrobic bo to by było "wielkie zobowiazanie". No i tak to wygląda. A jesli chodzi o czestotliwosc kontaktu to jest różnie, bywało, ze nie odzywalismy sie tygodniami bo nasze kontakty się osłabiły, a bywa, ze codziennie mamy kontakt

Gość gość
seks z żonatym jest super każda powinna się spotykać z żonatym

Gość gość
gośćczwórka dziś To się zwiąż z kimś a nie bzykasz się bez zobowiązań. Seks bez zobowiązań to seks bez rozmów, pocałunków, przytulania itd. to czysty seks nic więcej!

Gość gość
lauraa273232 dziś U nas to wygląda tak ,że trwa to juz kolo 2 lat. On jest żonaty wiec powiedział, ze od żony nie odejdzie. x Kobiety pragną roochaczy i sprowadzają mężczyzn na złą drogę

Gość lauraa273232
08:49-Ale jak może być seks bez całowania, przytulania i rozmów :D To mi się nie bardzo mieści w głowie.... Miałam w sumie kilka takich relacji, jedne bardziej uczuciowe , inne mniej, ale kiedys miałam dosłownie kolegę do seksu i jeździliśmy sobie na wycieczki, całowaliśmy się itd i się nie zakochałam ani nic takiego

Gość gośćczwórka
gość dziś gośćczwórka dziś To się zwiąż z kimś a nie bzykasz się bez zobowiązań. Seks bez zobowiązań to seks bez rozmów, pocałunków, przytulania itd. to czysty seks nic więcej! 44444 A co to jest "czysty seks"? Tzn spotyka się, przywala babę ciałem, wpycha się jej w ci=pę i się spuszcza? Oj. :( Nie napisałam, że bzykam :D się bez zobwiązań, tylko jak to widzę. :P

Gość gość
lauraa273232 dziś po prostu się bzykałaś. Dawałaś dupy czyli nic nie ma mowy o całowaniu i przytulaniu

Gość lauraa273232
No dobra, ale seks bez całowania jest taki .... nie wiem jak to okreslić, mechaniczny

Gość gość
biologiczny... to kobiety robią z tego wielkie HALO...

Gość gość czwarte
To prawd lauraa. :) Piszcie o seksie bez zobowiązań jakby nie uczestniczyli w tym ludzie, tylko zwierzęta. :O Poza tym nie istnieje seks bez kompletnie żadnych zobowiązań, jeśli spotyka się dwoje dojrzałych emocjonalnie ludzi. Zawsze jest odpowiedzialność za drugą osobę. Seks mechaniczny polecam w burdelu. ;)

Gość lauraa273232
No wlasnie, ja jeszcze rozumiem jak facet idzie do burdelu na godzinę i płaci, to chce wykorzystac kobiete raz, dwa i po wszystkim, może nawet nie chciec z nią rozmawiać ( choc to tez brak szacunku do drugiego człowieka, prostytutka to tez czlowiek) Ale w ukladzie bez zobowiazan gdzie ide do łózka z facetem bo ma być miło, przyjemnie atrasfera tez jest ważna, chyba trzeba byc skrajnie niedowartosciowana zeby sie dac traktowac jak ostatnia szmate, ze tylko seks bez rozmów czy nawet pocałunków... być moze tak bywa czasem, ale tak jak pisałam ja sie z tym nie spotkałam, co wiecej zwykle w takich ukladach wychodziliśmy razem to tu to tam, to do kina, to do knajpki, oczywiście zawsze facet stawiał :P Nawet czasem było troche romantycznie

Gość gość czwarte
Jeżeli ktoś szuka zwykłego "rypania" - o co chodzi, w żonę też można wkładać :O, -to może wystarcza mu mechanicznie. Z reguły ludzie szukający romansu szukają nie samego seksu (choć seks jest punktem zapalnym), ale "uniesień", które uciekły gdzieś w szarym życiu. Jasne, że lepiej zająć się swoim związkiem i zadbać o niego, ale czasami, mimo wysiłku, po prost się nie da. Co nie oznacza, że to pochwalam. Raczej przyjmuje pozę " nie moje życie nie moja sprawa", jeśli ktoś ma romans. :)

Gość gość
lauraa273232 dziś Seks to tylko czynność fizjologiczna sama wiesz to najlepiej przecież. Po co ten cały bzdurny uczuciowy aspekt? Nie potrzebujesz przecież miłości do seksu