Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pojechałybyście na wakacje samotnie?

Polecane posty

Gość gość

Mam męża, dziecko, zawsze wyjeżdżamy razem. Jednak marzą mi się takie wakacje w samotności. Co o tym myślicie?

Gość gość
Tez bym czasem chętnie wyjechała samotnie, ale mam męża i syna i sama na wakacje nigdy nie wyjadę.

Gość gość
Byłam - nawet bez koleżanki i było suuuuper.

Gość gość
Samotnie w sensie we dwoje z mężem? Bo tak to jeździmy. Zostawiamy dziecko u dziadków i jedziemy. Ale zupełnie samotnie bym nie chciała.

Gość gość
Nie tylko pojechałabym, ale jeździłam, super sprawa :) Chociaż kilka dni totalnego oderwania się od wszystkiego. Mąż cyklicznie jeździ na swoje zjazdy/zloty, a ja raz-dwa razy do roku robię sobie takie mini-wakacje, samotnie. Towarzystwo się zawsze znajdzie a jak mi nie będzie pasować mam swoje własne, które mi najbardziej odpowiada.

Gość gość
22.06 jade na wyprawe żywioly madera, zupelnie sama. maz i dzieci zostaja w domu, bo potrzebuje pobyc troche ze soba i odpoczac do tego wszystkiego ;)

Gość gość
Boże marzenie. Spa, winko, Dobra książka. Weekend by wystarczył

Gość gość
k****y

Gość gość
ja bylam sama jako mlodziutka dziewczyna. Bylam na pld Europy i średnio to wspominam- nie było do kogo geby otworzyć ( nia miałam wtedy meza ani chłopaka. )

Gość gość
Kobitki nie bojcie sie same jezdzic. To wspaniala sprawa! Ja jezdze tak od 5-7lat nawet jak jestem w zwiazku. W poniedziałek lece na Kube, rowniez sama. Moj chlopak nie moze. Możecie poczytac na moim blogu podrozniczym Www.womanontheway.WordPress.com

Gość gość
Ja bardzo bym chciała. Weekend w domku w jakiejś dziczy. Tylko ja, książka i cisza.

Gość gość
Ja byłam. Chyba z 7 razy. Południe europy i meksyk. Jedyne, co mnie denerwowało to to, że ludzie dziwnie na mnie patrzyli, jak siadałam sama do kolacji...a może tylko tak sobie wmawiałam, że się dziwnie patrzą i tak naprawde mieli to w d..

Gość gość
Myślę, że jest to fajny pomysł. Każdy potrzebuje czasami odpoczynku. Uważam, że bardzo dobrze wpływa to na związek. Ja w tym roku zaplanowałam wakacje z mężem i jedziemy razem do Rewala, ale kto wie może za rok. Noclegi zarezerwowałam już przez stronę http://otonoc.pl/noclegi-Rewal