Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cynik wieczorowa pora

Ludzie ratunku!!

Polecane posty

Odwala mi od siedzenia w czterech ścianach! :P Chcecie języczek? :P Macie, proszę :P :P :P :P

Gość gość
:-D

Gość gość
Daj jeszcze języczek. Masz tego więcej?

A proszę :P :P :P :P :P :P :P :P :P Mam haha hahaha! Mam więcej języczków! :D Mam nieskończenie wiele języczków drogie panie :P Dla każdej pani mam wierszyk i języczek gratis :P

Zaczynam się siebie bać. :O Nic nie rozumiem, w nic nie wierzę.. ERGO wiem najlepiej :P Gdzie jest moja kaczuszka? :P

Ludzie usłyszcie me wołanie o pomoc! :P :P :P :P :P :P Jestem cynikiem i zjadam mózgi, znaczy rozumy :P :P Ktoś tu się złapał na mój cynizm? ;) Wiem. Jestem w tym dobry :P

Komu języczek? :P

No nie śmiejcie sie ze mnie no.. Nikt mnie nigdy nie rozumiał w szkole. Zostałem ja i mój ołówek. To jest zaczarowany ołówek. Jeśli akurat nie wyżywam się na użytkownikach forum to lubię nim szybko uderzać w stół między palcami. :P Czasem się dziabnę w skórkę. :P Takie tam, gry i zabawy intelektualisty :P Całą resztę obowiązków załatwiam w pięć minut :P

Gość
Lubię też odpowiadać na pytania retoryczne :P mieć rację gdy kłócę się sam ze sobą :P myśleć o niczym i dochodzić do ciekawych wniosków i po prostu dochodzić też lubię :P Wystawiać język :P Dobre podszywy :P Jestem taki samotny, kto mnie przytuli? :(

Gość gość czwarte
Cześć Cynik. :) (czas przeszły, bo u mnie po 8 :( ) Wiesz... kto się czub-i , ten się lubi, więc jak już dasz się usidlić, wpraszam się na ślub. ;) Ale z osobą towarzyszącą. 😴 Tyle czasu zmarnowanego,wierzę, że to musi być miłość. :) Na dzień dobry. ;) https://www.youtube.com/watch?v=ty3n87vbVe4

Gość
Możesz wziąć osobę towarzyszącą, ale pod warunkiem, że będzie to kobieta. Skoro już będę oficjalnie zajęty to może sobie chociaż popatrzę? :P

Gość czosnkowy niedźwiadek
🖐️ :P :P :P ;)

Gość gość czwarte
Nieeeeee. :( Jak zwykle egoistyczny do bólu, ja nie być lesbijka. :( A po alkoholu jestem łatwa, więc... nie. :P

Tak naprawdę.. to lubię odpowiadać na wszystkie pytania, bo ja znam jedyną właściwą odpowiedź :P a przynajmniej tak myślę , że znam :P :P Tak mi mówiło najbliższe otoczenie gdy dorastałem :P :P Czasem mówili mi, że jestem przemądrzały i fanatyczny :P Ale ja biorę to za dobrą monetę :P :P :P :P To chyba dobrze, że ktoś myśli jednotorowo. Wtedy można dojść do ciekawych wniosków : ciągle tych samych :P moich:P :P :P :P :P

Czwarte chcę ci włożyć języczek w koszyczek :P Ułożyłem ci sprośny, ale intelektualny wierszyczek :P :P :P Jesteś już moja ? Wystarczy tyle, żeby się spuścić ? :P :P :P :P :P

Tak :P Dopowiem tylko, że będę oficjalnie zajęty przez gumową kaczuszkę z wanny, z którą się kąpię :P

Gość gość czwarte
Moim zdaniem za dużo emot z językami. Zdecydowanie. ;) Opowiem wam teraz suchara o "polisz-inglisz": Jak nauczyć Anglika przeklinać? Niech powie: Tea Who You Yeah Bunny Powiedziałam tak kilka razy, ale to tylko doprowadza do seksu, więc uważajcie komu mówicie. :(

Gość gość
podszyff Kuszy albo Naja 💤 🖐️

Gość
Tak, podszyw nie spędził wystarczająco dużo czasu studiując mój styl, też jestem zawiedziony. :(

Gość gość czwarte
Wątpię. Kusza robi lepsze, a Naj ma to w koszyczku. ;)

Gość gość czwarte
No fuszerka zwykła, ale w koszyczku mam dziś bułeczkę. To tak na marginesie. :D :P Ja zrobię Ci podszyffa, tylko dokształcę się z kawałów. Dobra, niech będzie ten. Śnieżka, Herkules i Quasimodo idą do zwierciadełka. Pierwsza od zwierciadła wychodzi Śnieżka i krzyczy: - hura jestem najpiękniejsza na świecie!! Drugi wychodzi Herkules i krzyczy: - hura jestem najsilniejszy!! Trzeci wychodzi Quasimodo jest cały naburmuszony i mówi: - Ku=rwa KTO TO JEST KRZYSZTOF CUGOWSKI? 4444 Bo do taaaaanga trzeba dwojgaaaaaa. ;) Zapodam. Jakieś życiowe. ;) 😴 https://www.youtube.com/watch?v=_4_p3FM88jA

Jestem bardzo ciekawą osobowością i autoprezentację mam opanowaną do perfekcji. Tak naprawdę to czasem sie zastanawiam, czy dopuścić argumenty otoczenia w swój tok myślenia :( Na przykład takie argumenty, że gdy Wilk i Muszka zabrali skompromitowali Tabasko to spam zniknał w ciagu dwóch tygodni :P No jestem ślepy na takie argumenty, jak to, że tego samego dnia momentalnie po reakcji Wilka spamu było o 80% mniej :P No i nie trafiają do mnie takie argumenty, że gdy wilk posprzeczał sie tylko z Błędnym Gościem, od razu miał spam u siebie :P :P :P :O Dodatkowo Tabasko sama autoryzowała wypowiedź o zazdrości o facetów z forum. Gdy u ciotek pojawiał się Błędny, jakiś gość wysyłał mu całuski i go zagadywał :P :P Huj wie o co chodzi :P Ja mam na to wszystko logiczne argumenty i przedstawiłem je Muszce. Moje arugmenty: Nr. 1. ja wiem, że to nie tabasko. Dowód: Lubię Tabasko. :P :P :P :P :P :P :P :P :P Dałem szansę Muszce przejść na jedyną właściwą stronę: MOJĄ:P :P NAJMOJSZĄ , a ona nie skorzystała :( nie chciała uwierzyć. Jej wybór :P będę się na niej wyżywał :P :P :P półtora roku po sytuacji :P tak, tak wiem, że mogłoby się wydawać, że za późno, ale takie mam stanowisko w tej sprawie: małomęskie :P Dobrze, że nie mówię tego głośno, to nikt się nie zorientuje :P :P Bo tylko ja wiem o co chodzi ze spostrzegawczością :P Ja wiem najlepiej o co w ogóle chodzi w myśleniu :P :P :P :P :P :P Byłem uprzejmy i kulturalny do czasu gdy nie przedstawiłem swojego argumentu, a jak przedstawiłem to zacząłem ironizować z niej na arce, czepiłem się nawet tytułu, który wymyśliła :P Ja to potrafię. Głupia wariatka Hmmm .... chyba się pogubiłem w tym rozmyślaniu w samotności :P :P:P No nic idę dłubać ołówkiem w uchu, bo to moja pasja podczas logicznych wywodów moich najmojszych jedynych sprawiedliwych i właściwych jako w Niebie tak i na Ziemi. Amen. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Gość gość
Dobre :D

Gość gość
Że ci się tak chłopie podszywajacy pod Cynika chce. Za dużo buziek i nie ten styl.

Gość gość czwarte
Tak właśnie Kusza robi zajebiste podszywy, a Naj ma to w koszyczku. A skąd wiem? Bo ja wiem wszystko o mężczyznach stąd ;) :( Kurwa :(

Gość gość
Kwintesencja cynika: jednorodność myślenia i fanatyzm :)

Gość gość
No dobre:D

Gość gość czwarte
Wybaczcie, ale tekst jest naprawdę do du=py.:( Kompletnie niepodobny styl, Cynik nie używa tyle emot i w dodatku skupiony na jakiś gównianych rzeczach. :D 44444 O wszystkich mężczyznach z forum to nie. :( O kilku mężczyznach z forum- tak. ;) 44444 Zawołajcie mnie jak będzie lepiej. ;) 🖐️ Możesz też się podszywać dalej, będzie wesoło czytać jak tracisz czas. ;)

Gość gość
Dobrze że są podszywy, z kim byś Konczito rozmawiała?:-P

Gość Tabsko
Cześć Mecenasie 😘, Najbardziej Erotyczna 😘 (btw, mam nadzieję, że wybaczysz mi, że cię trochę powyzywałam z gościa ;) no cóż, takie gierki intelektualistki na tym forum) Mecenasie, przygotowałam nowy wzór spamu na te suki ciotki 😘 Chciałabym zasiegnąć Twojej opinii w tej sprawie. Jest wystarczająco na poziomie i z klasą jak na LADY przystało? [On i tak mi nie uwierzy, nawet jak się przyznam i nawet jak wrzucę ten spam, bo mnie lubi :) 😘 ] "ego, a priori, credo, consensus, brewe, par excellence, motu proprio, notabene, ad hoc, ...ego, a priori, credo, consensus, brewe, par excellence, motu proprio, notabene, ad hoc, ...ego, a priori, credo, consensus, brewe, par excellence, motu proprio, notabene, ad hoc, ...ego, a priori, credo, consensus, brewe, par excellence, motu proprio, notabene, ad hoc, ...ego, a priori, credo, consensus, brewe, par excellence, motu proprio, notabene, ad hoc, ..."