Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czosnkowy niedźwiadek

Reformy ciotek :)

Polecane posty

Gość czosnkowy niedźwiadek

Pantalonów ciąg dalszy :) Przypominam, że reformy ciotek mają na celu zagładę ero 😴 Żeby wspomóc można pitolić o kawce :P Z poprzednich pantalonów pamiętam, że ksiądz dobrodziej chciał (?) mnie wyspowiadać i miałam świecić... żarówką 😴 Dziś nie świecę (zimno jest) ;) I śliczne jedno zdanie Muszki pamiętam 🌻 A tak naprawdę to chodzi głównie o sprawdzanie "harmonogramu gęsi" :D Rozważam notowanie w kalendarzu, czy jest jakaś prawidłowość :classic_cool: A moje Dziewczyny to nie wiem, czy zajrzą dziś... :( Zajrzą? ;)

Zajrza;) Troche mi glupio, bo nie mam na sobie reform, w ogole niewiele na sobie mam. Za to moge reformowac. Nie znam sie na tym, ale to zadna przeciez przeszkoda:)

Gość gość czosnek
Nie masz reform? Znaczy się, że też "świecisz"?... :classic_cool: Wadusia, nie mogę się przyzwyczaić do "Wadusi", chyba wolałam ten błysk stali na hartowanym duchu 😭

Gość gość czosnek
Nie przejmuj się, przecież ciągle robisz rzeczy, na których się w ogóle nie znasz (jak to ciotka), np. uprawiasz wyrafinowany seks :classic_cool: Więc z reformami też sobie poradzisz :P

A ja myslalam, ze nic tak sprawdzi sie w badaniach nad gesia, jak swiecenie niewinnoscia:p Bo swiece, choc nie po oczach;)

Seks??? Na dodatek wyrafinowany? Cos tam kiedys bylo, ale, zeby az tak?:D

Gość gość czosnek
Nie ma nic bardziej intrygującego niż świecąca... niewinność (najlepiej lekko ukryta pod korcem) :classic_cool:

Gość gość czosnek
O cholerka, ostro jedziesz niewinna Wadusiu :classic_cool: Na wersję "wystający poślad" pozwalam sobie rzadko i jedynie w pewnych okolicznościach przyrody :classic_cool: Ale masz rację: nie ma to jak opalone czosnkowe półdupki (z natury białe, jak to u czosnka :( ) :P

Gość gość czosnek
Są pierwsze piątkowe wnioski z badań nad gęsią: pojawiła się :D Było miło ( 😘 w półdupki ) :classic_cool:

W tych okolicznosciach mi wolno:) Teraz moje opalone czlonki i tak staja sie pokryte bialym puchem:)

nie wiem czy mogę, ale włączę się do rozmowy, bo niby dlaczego miałabym nie móc. chciałam jedynie zwrócić uwagę, że w obecnych czasach ciotki są na wskroś nowoczesne i niereformowalne. świecą przykładem niezależności, nosząc w przepastnych torbach-workach osobiste, intymne masa.żery. na tym przykładzie jasno widać, że reformy ciotek nie obejmują.. bo nie mają takiej potrzeby.

Gość gość
przerwa śniadaniowa w urzędzie gminy mogiem sobie pogęgać... X 😘 między czosnkowe... ;)

Gość gość
co założyć na siebie w taki upał jak dziś? zdjąć z Cioteczki reformy i położyć ją na siebie..., ewentualnie zreformować do pozycji 69...

Gość ciotka czosnek
Prywatne masażery ciotki noszą czasem w przepastnych torbach, a czasem bezpośrednio w ciotkach 😴 Zgadzam się, w upał można założyć taką ciotkę bezpośrednio na siebie 😴

Gość ciotka czosnek
Posyłane 😘 między czosnkowe to z jednego tylko adresu dostaję, a tu proszę... Bzunia? ;) :P

Gość gość
...i zobaczyć ten delikatny poblask prześwitujący spod ko(r)ca..., chociaż wolałbym muślin...;)

Gość gość
Bzunia ''w''... ja wolę między...;)

Gość gość
ech ta elektronika... mam nadzieję, że wyjmie dowcipny defibrylator...

Gość gość
Udzielcie rady Ciotki, Wadera chce mi prywatny adres mailowy podaćchcieć, czy nie chcieć? 😴

Gość gość
Wadusia ile Ty masz tych opalonych członków? bo ja mam jeden... aż się boję domniemywać ile, czyje i gdzie...:(

Gość ciotka czosnek
Z porad ciotki: Drogi Inie, najpierw dowiedz się, czyj prywatny adres chce Ci podać 😴 Ciotka.

Gość gość
zaiste dostąpiłeś PiS nobilitacji... nie każdemu daje... już c***ewnie skrzynka spuchła od propozycji...

Gość gość
:o

Gość gość
Stare śmierdzące hejterki tfu

Gość gość
Czytając skrzynkę pielęgnuję siłę swego ducha. 😴

Gość ciotka czosnek
Czyli właściwie kto mnie całuje "między", a nie "w"? ;) Że nie Bzunia? Idzie się pogubić ;)

Gość gość
twoje ego cię przerosło...

Gość gość
Bzunia?