Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasanka728367

Nurtujący problem...ryzyko ciąży

Polecane posty

Gość sasanka728367

Cześć dziewczyny. Mam problem i nie wiem co mam myśleć. Czy przy cyklach 29dniowych, kochając się z facetem 12, 13, 14 i 15 dnia cyklu jest duża szansa na ciążę? Cykle mam takie same, około 15 dnia zawsze jest śluz płodny, jednak w tym miesiącu tak nie było. No i mam teraz skok temperatury, lekki, ale jest. Gryzę się z tym i nie wiem co mam myśleć, pomożecie? Jakoś nie umiem sobie racjonalnie podejść do tematu.

Gość gość
może po prostu zrobiło ci sie mniej sluzu. Śluz często zalezy od diety i od tłuszczy w niej. Jesli masz skok temp który się utrzymuje to raczej owulacja była. Na śluz to polecam suplementację wiesiołka ale jak się starasz o ciąże to tylko do owulacji. Można jeszcze magnez. Jest jeszcze jakiś syrop, nie znam nazwy ale czytałam na różnych forach staraczek że go zachwalały. jakbyś napisała na jakimś takim forum to może by ci dziewczyny podpowiedziały.

Gość gość
Witam Cię serdecznie!!!! Piszesz, że się martwisz czy mogło dojść do poczęcia dziecka. Jeżeli cykl był owulacyjny, to jest to możliwe. Gdyby tak się stało, proszę nie podejmuj złych decyzji, pomyśl pozytywnie o Sobie i Twoim dziecku. Droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele rozmów i pytań. Jeżeli chcesz porozmawiać nie tylko na tych forach podaję Ci stronę www.netporadnia.pl oraz telefon zaufania NETPORADNI JA CZY TY ? 586 915 915