Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LoverForever

Co myslicie o portalach z przekazami na zywo?

Polecane posty

Witam, Panowie i przede wszystkim piekne panie. Dzisiaj chcialem sie Was zapytac, jaki jest Wasz stosunek do portali erotycznych. Na necie jest kilka takich co oferuje szanse zobaczenia sobie na zywo mokrej cipki panienki czy jej jedrnych cyckow. You know, what I mean :D ja osobiscie jestem wielkim fanem takich miejsc internetowych i lubie sobie na nie popatrzyc. A u Was jak to z tym wszystkim jest? Szczegolnie mam pytanie do kobiet: czy ciezko jest Wam zdecydowac sie brac udzial w takim pokazie na zywo? Co prawda jest za to jakas kasa, ale tylko wtedy, kiedy klienci - czyli ja na przyklad - wplacimy okreslona kwote gotowki. Ile da sie z tego interesu mniej wiecej wyciagnac? Wolicie dostawac kredyty za pokazanie c**eczki, cycuszkow, stopek czy wolicie isc na priv z klientem i tam sie z nim fajnie zabawic? A Wy panowie co najbardziej lubicie w takich stronach live? Bo wiem ze lubicie, nie moze byc innej opcji :D Dajecie kredyty laseczkom, czy raczej ogladacie na sepa? :D Co Was najbardziej denerwuje w serwisach z kamerkami na zywo? Mam nadzieje, ze ktokolwiek wlaczy sie do tej dyskusji, bo moim zdaniem poruszylem calkiem ciekawy temat

Ja to lubię sobie popatrzyć na fajne d**y. Zresztą chyba jak każdy zdrowo myślący mężczyzna, który nie jest księdzem czy nie ma innej orientacji :-) Ja najbardziej lubię sporą różnorodność. Możesz wejść sobie na taką stronkę i zaraz masz do wyboru bardzo dużo różnych laseczek. Jak Ci pasują brunetki, wbijasz do brunetek, jak do blondynek to do blondynek. Teraz sobie właśnie siedzę też na takim jednak portalu z kamerkami. Praktycznie każdy przedział wiekowy byłby zadowolony :D A niektóre babki z mojego przedziału to palce lizać :D nieraz rzucam kredyty i babka pokazuje mi wszystko ma pod kuszącą bielizną. Można też iść na priv, ogólnie masz sporo możliwości na takich portalach. A poza tym możesz sobie pooglądać seksi zdjęcia czy filmiki

no to pochwal sie bracie, gdzie teraz siedzisz? to znaczy na jakim portalu, ze tak rekomendujesz? tez bym chetnie zobaczyl czy taki dobry czy po prostu nie znasz sie i chwalisz byle jakie d**encje :P

ja wchodzę sobie na zbiornik - taka strona, wpisz sobie w google. Tam masz tv i możesz spokojnie sobie popatrzyć na laseczki. Nawet za darmo, no ale wiadomo, że jak dasz więcej kasy, to też więcej będziesz miał do gadania i np.: babeczka będzie robić to na czym Ci najbardziej będzie zależało :D jak będziesz chciał, żeby się wypięła do kamery to się wypnie itd a jak będziesz oglądał za darmo, to inni będą decydować co będzie robić czy pokazywać, kminisz o co chodzi?

Gość gość
sensacja normalnie orgazm w klapkach (kubota zreszta) kmincie dalej :D ja p*****le, dzieci drogie wy juz do tego stopnia zycia nie macie??

Gość gość
kontrolują je antypedofilki

dobra, dzieki za stronke SeksAllDayAllNight, nawet teraz sobie wszedlem i jest kilka dziewczynek, takze tam chyba biznes kreci sie 24h/dobe. No juz rozumiem, na razie zobacze za darmo jak to jest. Jak mi sie spodoba, to pewnie zdecyduje sie na wplacenie kasy i decydowanie itd

Gość gość
pasjonujaca rozmowa samego z soba, jako reklama nie zadziala :D