Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szkola wieczorowa dla doroslych

Polecane posty

Gość gość

witam was . mam 33 lata i wyksztalcenie podstawowe. Wiemy jak ciezko z praca dzisiaj i za marne grosze . mam chec isc do szkoly wieczorowej dla doroslyc Juz dzwonilam i teraz w czerwcu bym musiala zlozyc papiery. Pytanie do was jest takie czy bo nie pracuje i nie wiem co z ksiazkami i wyposazeniem byloby . Jest moze jakies stypendium socjalne ? czy bym do mopsu sie musiala zglosic o pomoc .Moze ktos z was byl w podobnej sytuacji.

Gość gość
A do której idziesz szkoły? Ja chodze do Cku i jest nawet jedna kobieta 40 letnia w liceum. Książki dają na lekcji, wystarczy notowac. Ewentualnie jest taka strona jak e podreczniki za darmo i te same co w szkole i z tamtąd też można się uczyć.

Gość gość
no cku

Gość gość
Ta na ksiecia Janusza? Jesli tak to tam jest przyzwoity poziom :) i nie ma patologi w szkole.

Gość uleczka131a
Jeżeli wybierasz się do szkoły, to będą potrzebne podręczniki. Znajdziesz je tu http://www.taniaksiazka.pl/podreczniki-c-313.html masz tu podręczniki do wszelkiego typu szkół. Ceny konkurencyjne, kupisz taniej niż w stacjonarnych księgarniach.

Gość gość
Polecam Ci szkole omega :) uczą za darmo :)