Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rząd nie ma już kasy na 500plus, teraz dowalą podatkami, że się przewrócimy

Polecane posty

Gość gość
Haha widac jaki rynsztok maja mamusie socjalu z plusem. Kobieta mająca z tego co pisze co najmniej 2 dziec***isze "wal sie na ryj" co za dno!!

Gość gość
Te brawo to bije mamusia majaca kilkoro dzieci i wychowujace je na tym samym poziomie zapewne, wiec odzywki typu ryj na porządku dziennym mamy rozumieć ?

Gość gość
Wredne świnie bez kultury, jak ktoś wcześniej napisał i jak to plugastwo zacznie się mnożyć jak robactwo to nie pozostaje nic innego jak uciekać z tego kraju. Za chwilę zabraknie normalnych ludzi, a na PiS głosowały stare sklerotyczne babcie i patologia z rynsztoka, więc powinni być zadowoleni :-)

Gość gość
Ja mam 1 dziecko, szczerze lata mi to 500zł ale ten temat doskonale obnaża jacy ludzie z niego korzystają. Ich dzieci będą takie same.

Gość gość
Patologia wrzeszczy na dziecko '' zamknij ryj, bo ci wpierdolę".., mam takich sąsiadów właśnie, pijana hołotą, roszczeniowa, żadna praca nie pasuje na dłużej i takim w tym kraju dobrze. W każdym normalnym nie da się na dłuższą metę nie płacić czynszu i zatruwać życie wszystkim, a u nas nie wywalą, bo nie ma gdzie. A choćby do lasu, albo pod most

Gość gość
Kupili sobie głosy hołoty za 500 zł. Najgorsze menelstwo z naszej dzielnicy na wybory polazło, normalnie nikt ich wcześniej w lokalu wyborczym nie widział. Ciekawe co z dziećmi w domach dziecka, czy te biedne sieroty społeczne też coś z tego będą miały, czy tylko patologia, która trzyma dzieciaczki przy sobie

Gość gość
Nie mam dzieci, ale sie ciesze ze jest 500+. Dzieciak to nasz skarb, kto nie ma dzieci, ten nie przyklada sie do wzrostu populacji. Polska bardzo potrzebuje dzieci. Jestem na tak dla 500+. Powtarzam: nie mam dzieci.

Gość gość
a słyszeliście o mamie dziecka które jest tak chore że lek który ratuję jemu życie to koszt 20 tysięcy miesięcznie No i sprawa chłopca chorego na raka mózgu z resztą wiele nieszczęść i tragedii pewnie te mamy zamieniły by się z wami na problem z dooopy pt. 500 plus ja rozumiem wasze rozgoryczenie jak mam jedynaków i wasze patologiczne podejście do człowieczeństwa pisane POLACZKÓW no pewnie wy wolicie tych fajnych z daleka niech oni rodzą i płodzą BO wiadomo że wszystkie dzieci mam które mają od dwójki więcej to będzie syf i patologia tak sobie tłumaczcie usmiech.gif jesteście takie boskie bo macie jedno dziecko Proszę panią bo zamiast płacić 500zł na dzieci to właśnie takim rodzicom tych ciężko chorych dzieci powinno dać się na całe leczenie.Nie opłacać nierobom i lawirantom ubezpieczenia zdrowotnego w urzedzie pracy do którego tylko po to idą i już kasa będzie. Nie masz ubezpieczenia zapłać sobie za szpital koniec kropka.Ja na niczyje dzieci składać się nie chce zdecydowanie wolę składać się na tak chore dzieci,niż na dzieci zdrowe które mają rodziców zdolnych do roboty.

Gość gość
do gość dziś - nie masz dzieci a jesteś na tak, to z*********j na nie głupi małpiszonie, widać, że z tobą faktycznie jest coś nie tak.

Gość gość
pojechałam tak bo do was inaczej nie dociera pierwszy raz na kafe mój post odbił sie aż takim echem :-D :-D no poczujcie sie jak to miło jak wy ciągle tak piszecie o wielodzietnych zobaczcie jak to miło obrażać kogoś o kim nie macie zielonego pojęcia z jakimi trudami w życiu się zmaga miło co bardzo miło tak wiem ze karma wraca mam nadzieje że do was wróci bo prawda jest taka że każdy człowiek i rodzina ma swoją historie i generalizowanie ludzi to właśnie jest PATOLOGIA lecz ja zdania nie zmienie ja jestem patolem bo mam dzieci to wy również bo też je macie co za różnica ile :-p

Gość gość
20:57 Masz racje. My też mamy 1 dziecko jesteśmy poza zasilkiem ale nam nie jest on niezbedny. Powinni pomoc otrzymać rodzice chorych dzieci oraz tym którym przydarzyło sie nieszczęście typu choroba rodzica nagłe zwolnienie etc. W żadnym wypadku bezrobotne rodziny wielodzietne.

Gość gość
21:10 Ta karma wróci do ciebie, i dobrze o tym wiesz bo obrazilas kobiety które nie sa matkami jedynakow z wyboru a z nieszczescia jakim jest utrata ciąży piszac debilnie "zazdrosne siksy dorobić sobie dzieci"

Gość gość
Pewne siebie bo ciąża łatwo przyszła o udało sie donosić, ale w życiu różnie bywa.

Gość gość
ojoj to pociesze CIE straciłam 2 ciąże tak ja patologiczna królica jedną w 10 tygodniu i drugie martwe dziecko urodziłam w połowie ciąży ulżyło CI to dziękuj***ardzo ja napisałam o tym dorabianiu matką jedynaków szydzących z wielodzietnych pracujących matek i ojców takich jak ja które też cierpią mają uczucia i wiem że na co dzień jest wiele takich matek koło mnie życzliwych i pogodnych mam też super koleżanki bezdzietne i z jednym dzieckiem które też załapują się na to z****** 500 które wam belką w oku stoiii

Gość gość
i jako królica źle przechodziłam ciążę chorowałam , leżałam ,cierpiałam ale bardzo wam dziękuję że mi i moim dzieciom życzycie RÓŻNIE TO W ŻYCIU BYWA :-) kochane jesteście na bank karma wraca :-)

Gość gość
Wiec jak widać niczego w życiu cie to nie nauczylo bo w koncu sie udało i teraz czujesz sie lepdza a nawet smiesz twierdzić że tobie bardziej sie należy bo masz wiecej niż 1dziecko. Jakie to żałosne, naprawde az żal. I tak karma wróci, w tym sie zgadzam. Z tym że ja sie nie obawiam jak to napisałaś Wal sie na ryj ? Tak to szło?

Gość gość
A wiecie co jest w tym najzałośniejsze, to że pieniądze miały być na każde dziecko. I to kłamstwo doprowadziło do podziału społeczeństwa mającego profity z tego programu, i nienawiści tych co ponoszą tylko straty w formie podwyżki jak sie okazuje praktycznie na wszystkim. Jedni dostają socjal począwszy od mieszkania kończąc na 500zł na 6 dzieci, inni sa dymani w d**e nie otrzymując złotówki i by mieć dach nad głową zaciagaja kredyty na 30l z mini ratka po 1.500zł. Posyłając swoje jedynaki do prywatnych przedszkoli gdyż w państwowych wieksza liczbe punktów zdobywaja dzieci majace rodzeństwo. To absurd.

Gość gość
nauczyło mnie to oj nauczyło właśnie tak jak i kafeteria ja przez jakiś czas wycofałam się mąż zaczął tyrać i ja też biczowałam siebie jego i dzieci bo ciągle czułam się gorsza królica wielodzietna patolica znienawidziłam się bo zaczęłam sie dusić a dlaczego bo nie miałam swojego rozumu tylko chciałam każdemu dogodzić a po co na co ludzie traktują mnie tak a jak ja zaczynam traktować ich tak samo to wielka obraza :-D tak walcie się na ryj ode mnie dziś wiem że nie praca jest najważniejsza nie to żeby sąsiadki i teściowa mi dyktowały co ja mam robić dziś wiem jak żyć za siebie kochać dzieci męża dziś nie dam sobie nic wmówić i pomiatać sobą bo wszyscy jesteśmy ludźmi i nie ma lepszych i gorszych ja nie zaczęłam wojny ja po prostu mam dość nagonki na wielodzietne i patrzenia na mamunie jedynaków jak na święto/jeb/liw/e krowy mam prawo pisać jak wy to co mi sie podoba bo dziś wali mnie to co wy myślicie JA WIEM SWOJE DZIĘKUJĘ BOGU ZA MOJE ZDROWE DZIECI MĘŻA SIEBIE I ŻYCIE i życzcie mi tu co chcecie ubliżajcie poniżajcie znam klimaty kafe tu nic mnie już nie zaskoczy nawet nie chce mi się kropek stawiac bo wiem ze i tak nic tu do nikogo nie dotrze tu non stop jest to samo bla bla bla

Gość gość
Pieniadze mialbyc na dzieci. I sa. Przestan prowadzic kampanie polityczna na tym forum.

Gość gość
pieniądze miały być na wódę z 500+ i są

Gość gość
spuściłem się przy p****lu babci z nastolatką ufff zgrzałem się troche

Gość gość
Ja też dziekuje za swoje zdrowe dziecko, i nie mam nic do rodzin wielodzietnych które uczciwie pracują i dbaja o te dzieci, ale niewyobrażalnie wkurza mbie rozczeniowa postawa wielodzietnych nie pracujących od lat, uwazajacych sie za ważniejszych od całej reszty społeczeństwa wychodzących z założenia że im sie należy. A należy sie dac ich dzieciakom a nie nie niepracujacym.

Gość gość
Do 21:51 Wiesz co, jeżeli Cie obrazilam to przepraszam. Ciesze się że po takich doświadczeniach udało Ci sie stworzyć rodzine o której pewnie marzyłaś. Patologia to nie ilość posiadanych dzieci a to jak sie te dziecu traktuje. Miałam wątpliwa przyjemność poznać naprawde paskudnych rodziców, dla których dzieci to pretekstem do pobierania zasiłku. A posiadanie dzieci to największy dar.

Gość gość
Wstaje o 5 rano ide spac o 24, jestem wykonczona, mam 2 dzieci i dostalam te 500 zl. Wydaje je na ubranka dla moich skarbow. A niektorzy ludzie zaczeli mnie nienawidziec.

Gość gość
"Pieprzenie że jedynacy nie dostaja bo jest to program prokreacyjny jest na poziomie ameby. Bo w takim razie w przypadku kobiet ktore maja np niepłodność wtórna,poronienia etc starajac sie o drugie powinny dostać na in vitro i inne leczenia niepłodności." Te kobiety już miały swoją szansę za czasów PO bo wtedy był program dofinansowania dla dla parek in vitro. Równie irytujący bo jak kogoś nie było stać na in vitro to jak kogoś miało być nagle stać na dziecko ?