Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawe targi ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Tak jak w temacie, znacie może jakieś ciekawe targi, które odbędą się za niedługo w Polsce? Ogólnie interesuję się takimi rzeczami po tym jak byłam na targach ksiązki w EXPO w Krakowie :)

Gość gość
Jeżeli chodzi o targi to nie moge doczekać się targów HORECA. Jeśli ktos nie wie są to targi odnosnie wyposażenia hoteli i gastronomii. Miejsce to oczywiście EXPO w Krakowie

Gość gość
Targi w Krakowie ogólnie organizują bardzo ciekawe eventy. Osobiście nie moge sie doczekac Targów Packaging Innovations w przyszłym roku a to już edycja bedzie jesli dobrze licze. Myśle, ze obecnosc obowiazkowa dla wszystkich fanatykow takich jak ja:)

Gość gość
Zdecydowanie targi Eurotool, które odbędą się w październiku w EXPO! czekam na nie już od początku roku, gdyż jestem pasjonatem innowacji a targi obrabiarek, narzędzi i urządzeń do obróbki materiałów to właśnie czysta innowacja :)

Gość verum

Jest wiele ciekawych targów, w których warto wziąć udział. Wybór odpowiednich targów jest zazwyczaj zależny od pracy lub zainteresowań

Gość deem

Jeżeli planujecie wziąć udział w targach jako wystawca to polecam wam nawiązać współpracę z firmą www.agexpo.pl Zajmują się projektowaniem i przygotowywaniem stoisk targowych.