Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość91

Czy dziewczyny po 20

Polecane posty

Gość gość91

w ogóle myślą poważnie nad związkiem? Sam mam 25 lat i już od dawna chciałbym mieć kogoś normalnego, z kim będę mógł zrobić dosłownie wszystko, pogadać, gdzieś wyjść tak samo jak i posiedzieć w domu, nawet głupiego filmu nie ma z kim obejrzeć. Pierwszy związek-udany jednak po 3 latach dziewczyna wypaliła że ona sie musi wyszaleć i nie potrzebuje w tak młodym wieku poważnego związku... szok! Była spokojna, ułożona, nasi rodzice byli bardzo szczęśliwi że razem jesteśmy ale z tego co widzę mi jest pisana samotność. Drugi związek również po paru latach się rozpadł gdyż moja była poznała kogoś innego i tak po prostu mnie zostawiła :) Przyjąłem 2 porażki na klatę, zajęło mi to trochę czasu nim się podniosłem gdyż w przeciwieństwie do nich kochałem, tak prawdziwie. Na szczęście obecnie jestem w 100% "wyleczony", w żadnym stopniu za żadną nie tęsknię wręcz budzą we mnie negatywne emocje przez to jak się zachowały. Wracając do tematu, budowanie prawdziwego związku opartego na wzajemnym szacunku, wierności, po prostu miłości, zasadach, granicach, nie stanowi dla mnie żadnego problemy tylko jest mały problem, gdzie znaleźć do tego odpowiednią osobę? Niestety w moim otoczeniu nie ma odpowiednich kandydatek, większość aby kluby, dyskoteki itd których nie znoszę.

Gość gość
Heja! A ja znowu nie mogę znaleźć faceta w swoim wieku, który by chciał porozmawiać o czymś innym niż seks. Mam 23 lata. masz może konto na sympatii albo http://snapczat.pl ? Ja ostatnio na tej drugiej stronie szukam :)

Gość gość
autorze jak udalo ci sie wyleczyc z tych milosci ? moze dasz e-mail na prywatna rozmowe ?

Gość gość91
keepittomyself91@gmail.com proszę, mogę się podzielić w sumie swoimi doświadczeniami :) Hmmm, nie zakładałem konta na żadnym portalu, czy też snapach i tinderach, jakoś mnie do siebie na razie nie przekonują. Może z biegiem czasu mi się to zmieni?

Gość gość
też chciałbym to wiedzieć

Gość gość
takie mamy czasy :D

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
z roku na rok bedzie ci coraz gorzej, po 30-tce przywykniesz :)

Gość gość
Nie tylko tobie pisana jest samotnosc. 7 mln polakow w wieku od 25-40 lat jest samych i co trzecia polka nigdy nie wyjdzie za maz i nie urodzi dziecka. :) to sa tak zwane wyzwolone niezalezne silne singielki. :)

Gość gość
właśnie dziewczyny, mogłybyście coś powiedzieć w tym temacie czy na forum same imprezowiczki ?

Gość gość
ja mam 35 lat i dałem sobie spokój

No więc może jako kobieta w wieku 23 lat się wypowiem. Nie wszystkie mamy tylko imprezy w głowach. Ja na przykład należę raczej do tych poukładanych i grzecznych dziewczynek :) I moim zdaniem definicją wyszalenia się nie jest upijanie się w klubach i rozkładanie nóg przed pierwszym lepszym chłopakiem. W sumie nawet nie rozumiem co w tym może być fajnego. No ale co kto lubi. Chyba gdybym chciała poszukać wrażeń, to wolałabym skoczyć ze spadochronem, lub wybrać się w jakąś szaloną podróż. No a do tego przydałoby się towarzystwo. A jakie towarzystwo może być lepsze niż ukochany i zaufany mężczyzna? Ale to tylko moje zdanie :)

Gość gość
gdzie spotkac kogos takiego jak ty??

Gość gość
nie ma już takich :D musisz poczekać do 30 jak beda chcialy sie ustatkowac :)

Gość gość
Mam 22 lata i również jestem z rodzaju tych spokojnych, ułożonych dziewczyn. Wydaje mi się, że pojęcie ''wyszaleć się'' może oznaczać bardzo wiele rzeczy - dla mnie to intensywna sesja yogi i szalony spacer z psem :p miałam taki sam problem, jak autor i dla tego mój mężczyzna jest troszkę starszy - ma 26 lat. Oboje nie ogarniamy snapchatów, tinderów itp. Najbardziej cieszy nas swoje towarzystwo i dzielenie się przeżyciami dnia codziennego, zawsze coś się dzieje :) Nie poddawaj się autorze, miłość czasami przychodzi w najmniej spodziewanych momentach i miejscach, tak jak u mnie ;)

Gość gość
Jak miałam 20+ lat wydawało mi się, że jestem spokojna i szukam związku ale dopiero teraz rozumiem co znaczy stabilizacja. Niedługo koncze 33 lata wiec troche czasu mi to zajelo.

ja mam uraz do rówieśników ale w głębi myślę że chciałbym znaleźć odpowiedniego Mam 23 lata. Nigdy nie zdarzyło mi się zainteresować młodym. Interesuje się złóżmy średnio 50 latkami ale wierze że ich dzieci też mogły by być ok tylko nie mam sposobności takich osób spotkać. Brak styczności tym bardziej że musi być ich mało

Gość gość
Masz uraz bo to banda idiotow którzy nie myślą? Znam ten ból :D

Gość gość
baby są głupie ! j****e k***y

Gość gość
daruj se baby nie mysla tylko kasa im w glowie liczy sie grubosc portfela