Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 dzieci mieszkanie w kiepsko przerobionym kurniku brak kanalizacji

Polecane posty

Gość gość

Sory kochane ale ja jestem za przymusowa sterylizacja jak na takie cos patrze

Gość gość
A ja za pomocą i wsparciem opiekuna.

Gość gość
ja tez ucinac jaja i wyrywac jajniki z pisdy :O

Gość gość
7 dzieci = co najmniej 3000 zł, więc w czym problem? teraz odłożą na "remont" Nie rozumiem dlaczego wcinacie się w życie innych. Takie wiejskie (piszę o mentalności, nie o miejscu zamieszkania) podejście :O

Gość gość
nie pomagać takim rodzinom,rozmnożyli się jak króliki to niech sami sobie radzą...w ogóle mi nie żal takich patoli :O

Gość gość
W ogóle nie wiem czy piszesz o realnej sytuacji, ale jeżeli tak to jak nieodpowiedzialnym trzeba być by naklepac tyle dzieci w takich warunkach. Pomoc sie należy tylko dzieciom, odstawić je do rodzin zastępczych. Jeżeli ktoś nie potrafił zapewnić rodzinie minimum przyzwoitych warunków to pieniedzy raczej tez dobrze nie rozdysponuje.

Gość gość
Podobno Dowborowa cos im tam remontowala i dorabiala ale ten kurnik malutki a scian na tyle osob nie ponaciagasz

Gość gość
Sytuacja realna , jedno dziecko uposledzone :o

Gość gość
Ztymi dziecmi i z wnuczkiem jest tylko matka , ojciec sie zmyl

Gość gość
Jednego posta mi nie wrzucilo , najstarsza corka jak miala 16 lat zaszla w ciaze i rzucila szkole, bez sredniego jest nawet

Gość gość
Mnie zal tylko tych dzieci, bo to nie ich wina i ciezko w takiej sytaucji noramalnie wystartowac w zyciu jak innym, maja pod gorke.

Gość gość
No tak,zgadzam się,że patologia i zwyczajna głupota płodzić tle dzieci bez jakichkolwiek warunków socjalnych dla dorosłych,a co dopiero dla dzieciaków... Ciekawe,że w 90% przypadków kobieta,matka,zostaje zawsze sama. Chłop się zmywa,ucieka,ma wszystko gdzieś, on nic nie musi. A ona zostaje sama, linczowana na różne sposoby,obmawiana, biedna,bez możliwości podjęcia pracy (bo i jak?). Rozumiem, też powinna była myśleć, to również jej wina. Ale nie rozumiem dlaczego w takich sytuacjach wszystko zrzuca się na kobietę, a faceta zawsze jakoś się usprawiedliwia...niby dlaczego? W programie u Dowborowej często są samotne matki lub takie,którym pomagają ich własne matki,często już starsze i schorowane.

Gość gość
Przecież faceta nikt nie usprawiedliwa, powinuen z********ac na alimenty od rana do nocy

Gość gość
Wiadome chlop prymityw mysli fujara ale na litosc boska istnieje antykoncepcja , nic nie daje 100%gwarancji ale lepiej sie zabezpieczyc na 99% niz wcale

Gość gość
A ja za pomocą i wsparciem opiekuna. x czyli zgadza sie ze tacy ludzie sa umyslowo uposledzeni skoro opiekuna potrzebuja masakra ja bym do takich strzelala , mam uczulenie na taka patologie i takie bezmozgie krowy rozplodowe urodzila jedno drugie trzecie uposledzone i dalej rodzila czwarte piate ........ na ja p*****le , worek na szyje i do Wisly takiego debila

Gość gość
straszne jak ludzie sa bezmyslni :o