Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsylwia

Mucha

Polecane posty

Gość gość
Fiu fiu 😴

Gość gość sylwia
20.39 ta z privu )esemesow..żona Tomasza ,(wrednego jak to podkreśliła)mieszkająca obok mojej mamy tylko jedna!

Gość gość czosnek
Kobieto, rozumiemy Twoje problemy osobiste, ale zrozum, że zabłądziłaś. Muszka, której założyłaś temat, to nie osoba, którą masz na myśli. Poczytałaś jakieś rzeczy wypisywane na tym dziale i wkręciłaś sobie jakąś korbę. Ochłoń. I nie pojawiaj się tutaj, skoro treści erotyczne Cię mierzwią. Bo nie pierwszy raz tu się zjawiasz i atakujesz tymi dziwactwami użytkowniczki.

Gość gość
Atakuje Imperium, Muchę, atakowała Pewną na temacie. Wypisywała głupoty o mężu i swoich kłopotach.

Gość gość
Czosnek w żywiole.:-D

Gość gość
Jak zwykle na Ero cuś się dzieje. 😴

Gość gość sylwia
22.37.po poerwsze to ja Szymona nie atakuję.Jesli Aga zajęła mu nazwe to jej sprawa nie wnikam i nie udzielam sie na waszych idiotycznych tematach i dopiero dziś die zorientowałam ze na Age mowicie Imperium.Aga zaczęła ze mną zagrywki w realu w pracy 2 dni temu .Wszystko opowiedziałam synowi i przyuwarzy ją dobie i otwarcie zapyta o co jej chodzi i czemu udaje amnezję i jeszcze bydło robi nastawiając ludzi przeciwko mnie.Iwona narobiła bydła co ipisałam wyzej.Zadna Pewna z waszego durnego tematu mnie nie interesuje bo opieram sie na realu a nie na bzdurach.!

Gość gość sylwia
Ale ja czasem piertole bzdury 😴 Skąd ja to biorę. Masakra 😴

Gość gość sylwia
Ps i jakie niby głupoty o mężu??głupotyb?ja już taka jestem że zawsze pisę prawdę rylko prawdę i całą prawdę!niezależnie od tego czy to się komuś podoba czy nie.!

Gość gość
Sylwia:D błagam nie bądź prawdziwa tylko projektem:D:D:D Bo to nie jest normalne😴

Gość gość sylwia
Ps i jakie niby głupoty o mężu??głupoty ?ja już taka jestem że zawsze piszę prawdę tylko prawdę i całą prawdę!niezależnie od tego czy to się komuś podoba czy nie.!Skąd się wam biorą idiotyzmy na podstawie ktorych tworzycie te swoje chore tematy nie wnikam jednal to co sie dzieje w realu woła o pomstę do nieba.Syn jest zestresowany i nawet nie ma odwagi facetowi u którego dorabia a rownież i u ktorego Aga robi powiedzieć ze jest mu przykro że tak zosta£am potraktowana bo to synek chodził za nimi zeby mnie wzięli.Biedny ma problemy w nauce a codziennie chodzi po szkole dorabiać bo nie umie walczyć o swoje .boi sie że szef bedzie miał pretensje ze nie przyjdzie.Żal mi go strasznie.Od wielu miesięcy nie ma czasu na naukę wstaje o 7 wraca o 21.00..

Gość gość sylwia
22.13Normalne nie jest to w co wrabia mnie Iwona..to co zostało wysłane przez publiczne radio oraz to co rozpowiada... i cała ta sprawa gwałtu związana z moim mężem jaką wymyslił i puscił w publikę ojciec Tomasza ..to podlega pod paragraf .Ja już kontaktowałam się z prawnikiem .?mowię prawdę.

Gość gość sylwia
Co ja w ogóle piertole... tematy pojepałam 😴

Gość gość sylwia
Kocham Szymona i chcę się z nim piep rzyć :classic_cool: Tak chyba lepiej 😴

Gość gość
Szymon to Imperium

Gość Sami nie teges
Sylwia. Kochanie, światy Ci się po/jeb/aly😘

Gość gość
Imperium to Imperium a nie jakiś Szymon 😴

Gość gość czosnek
Aha, czyli widzę, że tu jest ciężki kaliber i perswazje czosnku nic tu nie poradzą :classic_cool:

Gość gość sylwia
Ja nie przeklinam!.Biedny syn jest zagrożony z matematyki ..od wielu miesięcy nie ma czasu na naukę bo codziennie dorabia w Bajce ..tam gdzie Aga .To on chodził za szefem zeby mnie przyjął do pracy i cieszył się jak tam poszłam .Niestety przez Agę wytrzymałam rylko 2 dni .Teraz syn jest smutny.Żal mi go bo on w tej bajce nawet nie ma odwagi powiedzieć ze nie przyjdzie bo teraz ma naukę i musi oceny poprawiać.Widzę ze jest załamany i nie umie walczyć o swoje .To dopiero druga klasa.Biedny nie broni sie nie walczy o swoje bo mąż od małego go gnębi i krytykuje na kazdym kroku..wyje z nim.Syn czuje sie nic nie warty dlatego nie dba o swoje interesy .Chyba sama zajde do tego szefa i powiem ze on teraz ma naukę.

Gość gość
22.22.jak można do matki na temat syna yakie rzeczy pisać idzcie sie leczyć!!.patologia jrpana!

Gość gość sylwia
22.24.wiem.Dziękuję.

Gość Sami nie teges
Sylwusiu. To idź syna matematyki poucz a nie odpi/erdal/asz i mieszasz w to...coś...:O ...innych Ci nieznanych. 'Odpocznij. odpręż się. Pomyśl. I spać.:) 🖐️

Gość gość
Chyba BAJKI mi się pojepały z tego wszystkiego 😴

Gość gość
Sylwia. Iwona ma nicka Mucha. Aga ma nicka Czwarte Imperium.

Gość gość sylwia
Temat zaczął się na temat Iwony ..sami zaczeliscie pytać jaki związek ma to co zrobiła Agnieszka w cukierni i zeszło na to dlaczego Szymon w tym eszystkim jest najbardziej pokrzywdzony .Aga już kiedyś w 2010 razem z Tomaszem zrobili mu krzywdę.Szkoda chłopaka bo ma tylko mnie!.Nie życzę sobie tobienia bydła..!z naszego życia.Radzę czytać uważnie o od początku.

Gość gość
Olejcie to i znudzi sie jej/ jemu

Gość gość sylwia
22.37.z całą pewnoscią im sie bajki pojepały w momencie jak zaczeli pisać o tych pirtolonych smerfach ktore zresztą Radosława wymysliła i pierwsza zaczęła mnie wtedy w Tego Tomasza wrabiać idiotka .Ja pisałam o kawiarni a wy co od razu debilne skojarzenia.Tfu.

Gość gość
Cynik :O Osioł w babskich gaciach :p

Gość gość
O p**********h smerfach?:D

Gość gość sylwia
Zresztą jej też sie powinno oberwać za to że za moimi plecami w moim inieniu wysyłała do Tomasza idiotyczne dedykacje i jeszcze go nakręcała a ta Iwona idiotka wszystko łykała kak pelikan zamiast pomysleć nad tym ze ja mam dzieci i meza i moje zdanie na ten temat jest inne!..wręcz bulwersujące!.