Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

eh czy zostać przyjacielem jak sie kocha kogoś

Polecane posty

Gość gość

cierpię będąc jej przyjacielem i wiedząc ze ona innego całuje. Ale ja chyba na prawde kocham nie miałem okazji zbytnio poznać jej tak sie złożyło wszystko.wiem ze będąc przyjacielem mogę tam na zawsze utknac . a bez niej tęsknie za nia . eh zraniła mnie tym ze jest znim mnie nie kocha kiedyś gadała ze to kolega ale chyba kłamała bo jak jej powiedział coś to go pocałowała w usta. zablokowałem ja potym jak go pocałowała przymnie ale tesknie widuje ja az dokonca czerwca tak bedzie nic domnie nieczuje tak powiedziała , i to jest trudne dlamnie czy byc kumplem przyjacielem tylko czy lepiej milczec i liczyć nato ze coś poczuje :(?

Gość gość
nie wiem co z tym zrobić jak ona coś czuje doniego to gowno z tego raczej ale mi zalezy wciąz :( tęsknie zania za rozmowa z nia eh zawalilem mnustwo spraw

Gość gość
potrzebuje rady :(

Gość gość
Obmacałeś ją i co?

Gość gość
nie obmacałem w zasadzie raz ja od tyłu próbowałem podrapać po plecach to była wkurzona . ale jak jej napisałem że bede jej dotykał to byłą ucieszona ale niesiedła koło mnie

Gość gość
Pytam bo chyba pisałeś tu parę dni temu. Zgadza się?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
tak pisałem .i hymm ostatnio ja na zajęciach próbowałem dotykać ale sie uraziła bo z tyłu ławki siągałem do przodu i tak sie brzydko popatrzyła :D i tamten koło niej siedzial i potem jak doszliśmy ku samochodzie to on coś powiedzial i ona go pocałowała ;/

Gość gość
i dzisiaj znowu widziałem jak go pocałowała jestem na niekorzystnej sytyuacji

Gość gość
Eh bo rozegrałeś to jak gimbus. Kup kwiaty ( najlepiej jej ulubione ) podejdź do niej, złap ją w pasie i zdecydowanie, ale delikatnie przyciągnij do siebie. Jeśli nie będzie się wyrywała to ją pocałuj i wręcz jej kwiaty, które wcześniej gdzieś schowasz. Powiedz, że ją kochasz i nie wytrzymujesz bez niej ( Tylko tyle. Nie gadaj głupot, nie układaj wierszyków itd. ) Dziewczyna, albo będzie zachwycona, albo dostaniesz po pysku. Jeśli to drugie to nie będziesz miał przynajmniej żadnych wątpliwości :P

Gość gość
wiem ze to zawaliłem , ale nie wiem jakie kwiaty lubi i tamten caly czas przyniej jest niemam czasu by pobyc znia sam na sam ;/

Gość gość
eh bo to skomplikowane wszystko ja nie smiały ona jedna na cały wydział , nie umiałem do niej podejść tamten nie próznowal zaklepał sobie ze siada obok niej ona zaczeła obok niego siadac itp .aja dopiero teraz sie powoli otwieram ale dalej sie boje ;/

Gość gość
to mnie przerasta ;/ boje się że ini mnie wyśmieja tak się zemnie śmieja wsumie ona caluje inego aja jej kwiaty dam i powiem ze kocham i jak to bedzie wyglądac...

Gość gość
eh tamten miał łatwiej trochę bo on z nia przebywa i ma prywatność już ;/

Gość gość
niewiem czy jestem nato gotów by dać jej kwiaty przy wszystkich niema aż tak piekna ja też niejestem i problemy z tym że ini sie zemnie smieja , i brak rozmów niewiem co mysłi co czuje i niemoge jej ufac okłamała mnie przeciez :(, wiem ze powinienem ja przytulić i pocalowac moze kiedys tak zrobie ale ona chyba tamtego kocha on aj łapie za biodra przy wszystkich , aja mam z tym problem jakos nieumie sie tak zachowywac i niewiem czy powinienem powoli sie przelamuje ale moja psychika jest zablokowana boje sie tego troche coś sie przałamowuje ale wciaż to wszystko jakoś mało . i takie to dziwne bo jak mówi ze niekocha to mam ja siła brac ;/?

Gość gość
jak jej kiedyś róże dawałem na walentynki to nie chciała przyjąć ;/mówiła ze mam sie nie wygłupiać, i takie sprawy potem zniechęcaja bo ja jej róże dałem a ona znim wróciła tak czy siak moze powinienem ja siła brac ale to absurd troche ;/

Gość gość
A smyranie jej po plecach na zajęciach jak wygląda?:) Zabierz ją na spacer. Kobiety lubią być zdobywane i chcą zdecydowanych mężczyzn. Sam napisałeś, że pierwsza reakcja była pozytywna. Wybacz, ale jeśli do mnie facet zabierałby się w taki sposób to też bym patrzyła na niego z pogardą. Zachowałeś się jak chłopiec, a to jest dla nas odpychające. Może ona uważa, że jesteś przystojny, ale dziecinny i dlatego ulega tamtemu.

Gość gość
J***C MILOŚC :D musze byc hamem ale nie prostakiem musze zrobic jakos by mnie szanowali eh jednoczesnie mnie pograzy kolega bo wie pewna informacje ale to zje..jest

Gość gość
Nie siłą brać tylko pokazać, że masz jaja:) Jeśli ona nie ulegnie to ją puścisz i na tym zakończysz. Wyczujesz czy ona tego chce czy nie.

Gość gość
wiem ze jestem dzieciny trafnie to ująłeś ale niepójdzie zemna naspacer bo mi odmawia jak sie jej pytałem przez gg ..;/a tak chodzi z tamtym to co mam ja macac przy tamtym ;/

Gość gość
masz gg bo masz dobre pomysły i mi bys sie przydał :D?no głupie to było ale cichłem jej dotknąć i by wiedziała ze ja dotknę ;/jak powiedziałem , ale tamten jak powiedziała ze gadała z kolegami z wieczorówki to gadał ze ma go niedenerwowaći potem go pocalowała ;/. eh ja musze zmienic swoje życie ale mi ją ukradnie dotego czasu ;/

Gość gość
hymm no nie wiem bo teraz w sumie zerwany mamy kontakt. eh a co jak ja złapie i da mi pomordzie? i tamtego niemoze byc przyniej ;/

Gość gość
Chcesz być chamem? Gratuluję. Nie możesz być facetem? Tamten nie miał łatwiej. Jest blisko niej bo się do niej zbliżył.

Gość gość
porypane to całkiem ale trafnie to ująłeś że jestem dzieciny :( nie dojżały jestem tak mi powiedziała , ale ja takie zachowania rozumie jak sie z kims spotyka i chodzi a niejak ktoś mowi ze cie niekocha niby lubi caluje inego niechce sie umówic a ty nadzikusa ja bierzesz i przytulasz i troche to dlamnie porypane

Gość gość
eh zbliżył bo ja zaczął dotykać itp i nie miał problemów ze samym sobą ini go nie nazywają baranem czy coś . wiem ze to s pierniczyłem, ja jestem nie smiały nigdy kobiety nie miałem mój ojciec pil i to sie odbiło namnie . być facetem tylko by być facetem potrzebuje dózych zmian by wyjsć z tego miejsca w którym stoje i jesli ona niepoczeka to tak g****o z tego wsumie tak nic z tego niebedzie niemam szans bo jej tzreba okazywac uczucia przy wszystkich itp a to jest calkiem sprzeczne z tym jaki mam harakter iwrcz nie do przeskoczenia dlamnie jeszcze niejestem pewien uczuc nie mam znia prywatnosci miałem z poczatku ale tamten bardziej podbijał i mi ja ukradl sprzed nosa aja miałem dylemat co do wyglądu itp i nieumiałem od tak odrazu mówić kobiecie która mi sie średnio podobało ze ja uwielbiam i przytulac sie przy inych bo jej nieznałem itp. dopiero teraz byłbym powoli nato gotów ale to wszystko zpóźno

Gość gość
jak się pozbyć tamtego by miec czas z nia musze coś obczaić :)

Gość gość
Mam dobre pomysły bo jestem dziewczyną :) Nie mam gg, ale możemy umówić się, że będę zaglądała na ten temat. Jeśli nie chce iść z Tobą na spacer to jest gorzej niż myślałam. Nie rozumiem dlaczego ucieszyła się jak powiedziałeś, że “będziesz ją dotykał”..Co jej napisałeś?

Gość gość
sory ze tak humorzasto pisze , eh ale naraze mam dosc martwienia sie , teoretycznie najlepiej odpuści w sumie powinienem tak zrobic juz jak kobieta całuje innego..

Gość gość
nie chce isc na spacer to jak nie chce to odpuścić ?eh no coś tam gadałem ze tamten ja dotykał to ja tez to bede robił itp i potem jak stanąlem naprzeciw niej to coś tam powiedziała domnie i była miłą wsumie mozę taki ma harakter napewno taki ma harakter , zarabałem to totalnie .

Gość gość
Nie pozbędziesz się go. Możesz ją odbić, ale jeśli ona nie chce umówić się nawet na spacer to będzie ciężko. Zrobiłeś coś? Zepsułeś to jakoś czy zawsze trzymała Cię na dystans? Jeśli ona średnio Ci się podoba to o co tyle szumu? Może powinieneś odpuścić.