Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakopane wakacje z malymi dziecmi

Polecane posty

Gość gość

Hej drogie mamy, czy ktoras z Was zna jakies ciekawe miejsce w Zakopanym do ktorego mozna by sie wybrac na wakacje z dwojka malych dzieci ? (3,5 i 2 latka).

Gość gość
Mamy zamiar je tam zostawić

Gość gość
Odważna jesteś, żeby takie maluchy zabrać w góry. Ja pierwszy raz wybieram się dopiero teraz z moją siedmiolatką. Wcześniej obawiałam się, że trzeba będzie cały czas ją nosić. Noclegi w Zakopanem znalazłam na bardzo fajnej stronie. http://otonoc.pl/noclegi-Zakopane Sprawdź może Tobie uda się tam również coś dla siebie znaleźć.

Ja nie widzę w tym nic dziwnego, ja z moimi pojechałam jak najmłodsze miało 2 latka. Chodziliśmy głównie po dolinach gdzie dało rady wózkiem wjechać, a jak szliśmy gdzieś wyżej to wypożyczyliśmy nosidło. Generalnie wyjazd był bardzo udany. Szczególnie polecam hotel Kasprowy, bo nawet jak jest gorsza pogoda to mają super zaplecze dla dzieci, żeby się nie nudziły. Wszystkie info masz na stronie www.kasprowy.pl

Gość gość
chodzę po górach z dzieckiem, odkąd skończył 7miesięcy - tylko wtedy w nosidle na plecach, po skończeniu 3lat chodzi sam z nami po górach. Zakopanego niezbyt polecam na wędrówki z dziećmi.

Gość gość
Gdzie można pójść w Zakopanym? jak sie już uparłaś na Zakopane to podam kilka miejsc - dolina suchej wody, dolina małej łaki, dolina Kościeliska i Strążyńska, bo Chochołowska dla mnie przereklamowana i wiecznie w tłumach oraz warta spaceru droga pod reglami. Masę placów zabaw, muzeum misia, wystawa lego, wystawa pradawnych stworzeń podwodnych - wszystkie przy Krupówkach. Na samych Krupówkach moje dziecko było oczarowane "muzeum" żywych motyli ;)

Gość gość
Ja mam w planach jechać mała 6 mcy córką do Zakopca. Po górach chodzić nie będziemy, ale pewnie na Termy Bania się wybierzemy, kolejką wjedziemy na Gubałówkę. Taki spokojny wyjazd.

Gość gość
My bylismy w Zakopanem w pazdzierniku przez 4 dni, dzieci - corka prawie 4 lata i syn 14 m-cy. Mieliśmy 2 wózki i dzięki temu "zaliczylismy" doliny i Morskie Oko. Bylo bardzo fajnie, praktycznie bezproblemowo, troche wysilku ale wyjazd bardzo udany i planujemy jeszcze taki wyjazd w najblizszym czasie. Niestety noclegu nie polece bo szukalismy kilka dni przed wyjazdem, nocowalismy w prywatnej kwaterze, nie było zle ale bez rewelacji.

Gość Tymoteusz1
Akurat w Zakopanem nie musisz się martwić o atrakcje dla dzieci, bo jest ich wszędzie mnóstwo. Zawsze możesz też zabrać dzieci do takich miejsc jak aqua park blisko zakopanego, gdzie dzieciaki będą miały niesamowitą frajdę. Sprawdź sama szczegóły w http://www.termabukowina.pl/ Na pewno będzie to dobry wybór :)

Gość gość
Własnie atrakcji nie brakuję.... ja co roku jade z dziecmi do Zakopanego i jesteśmy bardzo zadowoleni. Grunt to miec dobrą miejscówkę. Od zawsze Jeździmy do tego miejsca www.kotlarskiapartamenty.pl . Mają bardzo przyzwoite ceny i dobre lokalizację.

Gość betax
my w tamtym roku byliśmy, zarezerwowaliśmy sobie tylko apartament na bookaparcie żeby mieć większą swobodę i żebym mogła coś przygotowywać dla dzieci i było fajnie :)

Gość laurell
Zerknij na Bookapart, mają fajną bazę, no i to w niezłych cenach ;)

Gość Kamilla36
Zakopane to świetne miejsce dla dzieci. Nie dość, że odwiedzą piękne miejsce to jeszcze aktywnie spędzą czas. Polecam Ci zastanowić się nad zamieszkaniem na ten czas w apartamencie MONTANA. Z którego wszędzie jest blisko, a dodatkowo Ty możesz liczyć na m.in. możliwość wynajęcia krzesełka do karmienia (albo na inne udogodnienia związane z obecnością dzieci)